Κυριακή 28 Απριλίου 2013

5 λάθη στο μακιγιάζ που ξενερώνουν τους άντρες!

Οι άντρες μπορεί να έλκονται από το μακιγιάζ μας και τα τρικ που σκαρφιζόμαστε για να δείχνουμε ακόμη πιο όμορφες και λαμπερές αλλά όταν κάποιες φορές το παρακάνουμε φέρνουμε ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα.

Αν δεν θέλεις να συγκαταλέγεσαι και εσύ στις γυναίκες που ξενερώνουν τους άντρες τότε ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

1. Μην υπερβάλλεις “τρομερά” στο μακιγιάζ.

Μην βάζεις συνέχεια έντονα χρώματα σε χείλη και μάτια. Μην βάζεις πάντα γκλίτερ και χρυσόσκονη. Μην χρησιμοποιείς πολύ make up γιατί αυτό φαίνεται και έχει ως αποτέλεσμα αντί για λαμπερή να δείχνεις μεγαλύτερη και κουρασμένη. Μην βάζεις άπειρο ρουζ, βάλε όσο σου επιτρέπει το χρώμα σου και η εποχή. Μην βάζεις με τους τόνους την μάσκαρα. Κανείς δεν είπε όχι στα έντονα χρώματα και στους ωραίους συνδυασμούς αλλά με μέτρο και όχι συνέχεια. Μην ξεχνάς πως όσο και αν ”τρελαίνονται” με όσες υπερβάλουν σε ρούχα, μαλλιά και μακιγιάζ πάντα εμάς θα θέλουν γιατί ξέρουν πως είμαστε σταθερές με άποψη και γούστο.

2. Μην είσαι ψεύτικη.

Μην χρησιμοποιείς συνέχεια ψεύτικες βλεφαρίδες. Γενικά μην χρησιμοποιείς πράγματα που δεν είσαι εσύ. Ίσως είναι ωραίο κάποια στιγμή να βάλεις ψεύτικη βλεφαρίδα σε έναν γάμο ή σε κάτι επίσημο αλλά όταν αυτό γίνεται η καθημερινότητά σου για να πας για ψώνια τότε σίγουρα ο άντρας δεν θα το δει ιδιαίτερα ελκυστικό. Μην βάζεις ψεύτικα μαλλιά (κοινώς τρέσες, exte κτλ) γιατί ο άντρας θα βλέπει πάντα κάτι το οποίο ΔΕΝ είσαι. Ειδικά αν το βράδυ πριν ξαπλώσεις στο κρεβάτι βγάζεις “τα μαλλιά” σου φαντάσου τα επίπεδα ξενερώματος του άντρα εκείνη την ώρα…3. Προσοχή! Δεν είναι και ιδιαίτερα σέξι το πασαλειμμένο μακιγιάζ.

Βγαίνουμε από το σπίτι βαμμένες , φτιαγμένες και σούπερ σέξι. Αυτό γίνεται κατά τις 6 το απόγευμα. Κατά τις 9 το βράδυ όμως το μακιγιάζ μας έχει αλλάξει ολόκληρο και εμείς δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι γιατί δεν κοιταχτήκαμε ούτε μια φορά στον καθρέφτη. Καλό θα είναι κορίτσια ειδικά το καλοκαίρι να επισκεπτόμαστε την τουαλέτα για να τσεκάρουμε ότι όλα είναι καλά στο πρόσωπό μας. Μην περιμένεις από τον δικό σου να σου πει ότι κάτι δεν πάει καλά. Αυτός το πιο πιθανό είναι να το κοιτάζει όλη νύχτα και να μην σου πει τίποτα.

4. Το μακιγιάζ είναι για να μας ομορφαίνει όχι για να μας κάνει σαν κλόουν!

Συμφιλιώσου κάποτε με την ιδέα πως δεν γίνεται να κάνεις Ό,ΤΙ βγαίνει στη μόδα και αυτό γιατί δεν πάνε όλα σε όλους. Αυτό το μακιγιάζ που βλέπεις στο μοντέλο ή στην κοπέλα που βγαίνει το βράδυ στην πίστα μπορεί να μην σου ταιριάζει στο πρόσωπο ή να μην αρμόζει στην περίσταση. Πριν βαφτεις και πριν επιλέξεις τι μακιγιάζ θα κάνεις πρόσεχε κάποια βασικά πράγματα. Λίγο πολύ όλες ξέρουμε τι μας πάει και τι όχι. Αν δεν ξέρεις ρώτα κάποια φίλη σου ή ακόμη καλύτερα μια αισθητικό για να έχεις κάποιες βασικές ιδέες για το μακιγάζ σου.5. Λάμπουμε μόνο όταν η εξωτερική εμφάνισή μας είναι τέλεια. Επέλεξε αυτοπεποίθηση και άσε όλα τα καλλυντικά σου στην άκρη.

Μέγα λάθος να λάμπεις μόνο όταν είσαι εξωτερικά όμορφη, πάντα πρέπει να λάμπεις. Οι γυναίκες έχουμε τόσους τρόπους να γοητεύσουμε έναν άντρα που ούτε φανταζόμαστε. Σίγουρα ένα δυνατό όπλο είναι η εμφάνισή μας που πάντα πρέπει να είναι προσεγμένη και ιδιαίτερη. Όμως δεν είναι το Α και το Ω στο παιχνίδι μας με τους άντρες. Πολλές φορές και όπως η ιστορία έχει δείξει μια προσωπικότητα μπορεί να “νικήσει” την ομορφιά. Για αυτό οπλίσου με αυτοπεποίθηση και άσε την να κάνει την δουλειά της σε συνδυασμό με όλα τα άλλα γυναικεία όπλα μας…