Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Συνεχίζουν να θανατώνουν μαζικά σε θαλάμους αερίων αδέσποτα ζώα σε όλο τον κόσμο!!!VIDEO


Παρά τις καταγγελίες που συνοδεύουν εδώ και χρόνια τη χρήση τέτοιων
σκληρών μεθόδων αντιμετώπισης του μεγάλου αριθμού ανεπιθύμητων αδέσποτων ζώων (κυρίως σκύλων και γατών) σε όλο τον κόσμο και παρά τα όποια σημαντικά βήματα έχουν γίνει για τον περιορισμό ή ακόμη και την απαγόρευσή τους σε «ευαισθητοποιημένες» χώρες, όπως οι ΗΠΑ, οι μέθοδοι μαζικής ευθανασίας ζώων με τη χρήση αναισθητικών αερίων μέσα σε ασφυκτικά μικρούς θαλάμους εξακολουθούν παρ' όλα αυτά να υφίστανται σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Η εκτύλιξη της διαδικασίας είναι από τα πιο αποτρόπαια θεάματα που μπορεί να αντικρίσει κανείς, καθώς φέρνει στο νου οικείες – μέσα στην ανοικειότητά τους – εικόνες από τους θαλάμους αερίων των γερμανικών στρατοπέδων συγκέντρωσης.

Όταν δεν θανατώνονται το καθένα ξεχωριστά με ειδική ένεση, η οποία ρίχνει το ζώο νεκρό μέσα σε μόλις τρία δευτερόλεπτα από τη στιγμή της χορήγησής της, οι μελλοθάνατοι σκύλοι και γάτες στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο κατά δεκάδες μέσα σε μεταλλικούς κάδους δύο το πολύ τριών τετραγωνικών μέτρων, οι οποίοι κλείνουν αεροστεγώς, μην επιτρέποντας στο δηλητηριώδες αέριο να διαφύγει από πουθενά.

Τα ζώα, σε κατάσταση ακραίου άγχους και πανικού, κλαίνε και χτυπιούνται στα τοιχώματα του κάδου, όχι όμως για πολύ: δέκα δευτερόλεπτα είναι ικανά για να μετατρέψουν αυτά τα άμοιρα πλάσματα σε μία άμορφη μάζα κουφαριών, τα οποία εν συνεχεία «απορρίπτονται» σε «σκουπιδιάρικο» με τον τρόπο που απορρίπτονται και όλα τα άλλα απόβλητα.

Οι διαμάχες γύρω από το την ορθότητα της μεθόδου είναι πολλές, ερχόμενες από όλα τα μήκη και πλάτη της γης: από την Αυστραλία και την Ιαπωνία μέχρι τις ΗΠΑ και αλλού.

Τα βίντεο που ακολουθούν, μερικά πολύ πρόσφατα, έχουν ως στόχο την αφύπνιση του κοινού σχετικά με μία παράλληλη πραγματικότητα, η οποία λαμβάνει καθημερινά χώρα, μακριά από την ροή της τρέχουσας ζωής. Ωστόσο, υπάρχουν...-->