Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Σοκαριστικό: Τρεις έφηβοι δολοφόνησαν 23χρονο... για πλάκα !



Ακόμα και με τη θανατική ποινή μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι τρεις..

έφηβοι, ηλικίας 15, 16 και 17 ετών, οι οποίοι φέρονται την Παρασκευή στην Οκλαχόμα να δολοφόνησαν έναν 23χρονο Αυστραλό φοιτητή και παίκτη του μπέιζμπολ.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας στο αυστραλιανό δίκτυο ABC, το θύμα έκανε τζόγκινγκ και όταν πέρασε μπροστά από μία κατοικία όπου βρίσκονταν οι τρεις συλληφθέντες έφηβοι, αυτοί τον επέλεξαν ως στόχο, μπήκαν σε ένα όχημα και τον ακολούθησαν. Τον πυροβόλησαν στην πλάτη και μετά εξαφανίστηκαν.

Το πιο συγκλονιστικό στην όλη υπόθεση όμως είναι ότι, σύμφωνα με το τοπικό δίκτυο KOCO, ένας από τους νεαρούς παραδέχθηκε την ενοχή του, υποστηρίζοντας ότι το έκανε "για πλάκα".

"Το αγόρι που μας μίλησε είπε 'βαριόμασταν και δεν είχαμε τι να κάνουμε, οπότε αποφασίσαμε να σκοτώσουμε κάποιον'", δήλωσε στο Associated Press ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, που εκτίμησε πως αν οι τρεις έφηβοι δεν είχαν συλληφθεί εγκαίρως, θα είχαν σκοτώσει κι άλλους αθώους ανθρώπους.

Άγνωστο παραμένει ακόμα αν οι κατηγορίες που θα απαγγελθούν στους τρεις εφήβους θα είναι ισότιμες με αυτές για ενηλίκους ή αν θα δικαστούν ως ανήλικοι.



πηγη