Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Αυτός είναι ο 71χρονος παιδεραστής!Στο φως της δημοσιότητας έφερε η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και τη φωτογραφία του 71χρονου συνταξιούχου του ΝΑΤ, ο οποίος συνελήφθη για παιδεραστία. 
Πρόκειται για τον ΜΠΟΥΡΑ Γεώργιο του Γεωργίου και της Παναγιώτας, που γεννήθηκε το 1941 στην Αρκαδία και κατοικεί στην Ηλιούπολη.Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της αποπλάνησης παιδιών που δεν είχαν συμπληρώσει τα 12 και τα 14 έτη, κατά συρροή και εξακολούθηση.Η δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και της ποινικής δίωξης αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.Η σύλληψη...Λίγες ημέρες πριν από τη σύλληψη το αστυνομικό τμήμα της Ηλιούπολης, δέχθηκε μία ανώνυμη καταγγελία που ανέφερε ότι σε συγκεκριμένη οδό υπάρχει ένας παιδόφιλος που ασελγεί κατ΄ εξακολούθηση σε ανήλικα αγόρια. Οι αστυνομικοί, μετά από έρευνα έφθασαν στα ίχνη του 70χρονου και το απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου έγινε έφοδος στο σπίτι του. Όπως διαπιστώθηκε ο ηλικιωμένος έφερνε τα αγόρια στο σπίτι του για να ικανοποιεί τις αρρωστημένες του ορέξεις. Εκεί τα έβαζε να βλέπουν ερωτικές ταινίες στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, να μπαίνουν στο ίντερνετ για να σερφάρουν σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, να παίζουν παιχνίδια, ενώ κάποιες φορές τους έδινε και χαρτζηλίκι. Αυτά βέβαια τα έκανε για να πείθει τα ανήλικα θύματα του, να ασελγεί πάνω τους...Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας στο τηλέφωνο 210 6476370 του 1ου Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δείτε πως μπορείτε να κάψετε περιττό λίπος με την βοήθεια του Raspberry Ketone Forte διαβάστε περισσότερα εδώ για άντρες & εδώ για γυναίκες
ΣΟΥ ΆΡΕΣΕ;

--> -->