Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Κρύψε τις ατέλεις και τα κιλά σου με τα ρούχα. Συμβουλές


Σε αγχώνει κάποιο σημείο του σώματός σου; Διάβασε συμβουλές για να «κόψεις» κιλά και ατέλειες από την σιλουέτα σου με... το ντύσιμό σου!
  Μόνο στην Chartis οικονομική ασφάλιση αυτοκινήτου από 148 euro/6μηνο , δείτε τις χαμηλότερες τιμές εδώ

Για γυναίκες

Η βασική συμβουλή για να κρύψεις τις ατέλειες στην περιοχή της κοιλιάς είναι να προτιμήσεις ρούχα που ΔΕΝ εφαρμόζουν στο εν λόγω σημείο.

Αγόρασε tops ή πουκάμισα ένα νούμερο μεγαλύτερα ή φόρεσε καλσόν με λαστέξ, ακόμα και μέσα από το παντελόνι (θα κάνει την κοιλιά επίπεδη και θα σε δείχνει ψηλότερη).

Προτίμησε σκούρες αποχρώσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα κυκλοφορείς μαυροντυμένη! Καφέ, λαδί και μωβ κάνουν την δουλειά! Επίσης, δώσε προσοχή στα υφάσματα, αποφεύγοντας π.χ. το σατέν που ακόμα και σε μαύρο προσθέτει κιλά!

Όσο αφορά στα τζιν, απόφυγε εκείνα που κουμπώνουν πάνω από την αφαλό ή πιέζουν την κοιλιά σου!

Για να καλύψεις τους γοφούς σου φόρεσε μια φαρδιά ζώνη, ένα φόρεμα που στενεύει στη μέση ή ένα μπλουζάκι με στάμπα – υπερπαραγωγή στο στήθος.

Όσο κι αν σου φαίνεται απίθανο, πιο αδύνατη σε κάνει ένα μακρύ κολιέ και τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια ή βραχιόλια, καθώς και οι μεγάλες τσάντες!

Τέλος, αν έχεις μεγάλο στήθος, επίλεξε μπλούζες με V και κράτα μακριά το ζιβάγκο, ενώ, αν έχεις μικρό στήθος, διάλεξε ένα top με πτυχώσεις.

Για άνδρες

Μην επιλέγεις μπλούζες ή πουκάμισα με οριζόντιες ρίγες, ακόμα κι αν είναι λεπτές. Για περισσότερο ύψος και λιγότερα... κιλά, προτίμησε κάθετες και όχι παχιές ρίγες!

Μακριά από σένα πρέπει να μείνουν τα χοντρά πουλόβερ, τα μπουφάν με πούπουλα και, γενικά, ρούχα που προσθέτουν όγκο.

Απέφυγε τα φανταχτερά σχέδια και, φυσικά, τα εφαρμοστά μπλουζάκια που βγάζουν φάτσα – φόρα και την παραμικρή ατέλεια.

Τέλος, προτίμησε παντελόνια σε ίσια γραμμή, μπλούζες που δεν κλείνουν τον λαιμό και, φυσικά, αν έχεις κοιλίτσα, ΜΗΝ βάζεις το πουκάμισο μέσα από το παντελόνι!
Δείτε πως μπορείτε να κάψετε περιττό λίπος με την βοήθεια του Raspberry Ketone Forte διαβάστε περισσότερα εδώ για άντρες εδώ για γυναίκες 
ΣΟΥ ΆΡΕΣΕ;

--> -->