Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Σοκ: Γεράκι κατασπάραξε ένα δίχρονο παιδάκι…

Ένα δίχρονο παιδί έπεσε θύμα ενός αρπακτικού πουλιού, το οποίο του επιτέθηκε με μανία κατασπαράζοντας το πρόσωπό του… Μάλιστα, μάρτυρας αυτού του τραγικού περιστατικού που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή του μικρού παιδιού ήταν η ίδια η μητέρα του! Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι λίγες στιγμές παιχνιδιού στην παιδική χαρά θα είχαν αυτή την κατάληξη, σύμφωνα με το newsbomb.gr

Ξαφνικά ένα κατοικίδιο γεράκι επιτέθηκε στο πρόσωπο του μικρού αγοριού. Με απίστευτη μανία άρχισε να το δαγκώνει, με αποτέλεσμα το παιδί να γεμίσει με αίματα. Ο αδερφός του προσπάθησε τρομάξει το αρπακτικό, μάταια όμως, καθώς εκείνο είχε περικυκλώσει το μικρό αγόρι.
Αμέσως, το παιδί γέμισε με αίματα και όλοι έτρεξαν να το βοηθήσουν.Τότε, είδαν πως το αρπακτικό είχε σκίσει το ένα αυτί του παιδιού, ενώ έτρεχε αίμα λίγα χιλιοστά κάτω από το μάτι του.
«Υπήρχε αίμα παντού. Το πουλί άρπαξε διάφορα κομμάτια από το κεφάλι του, Μάλιστα, υπάρχει μία βαθιά πληγή δίπλα στο μάτι του, η οποία χρειάζεται ράμματα. Οι γιατροί μας είπαν ότι ήταν τυχερός, καθώς για καλή του τύχη δεν έχασε το μάτι του» είπε η μητέρα του άτυχου παιδιού.
ΣΟΥ ΆΡΕΣΕ;

--> -->