Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Τους έδωσε να φάνε και για «ευχαριστώ» τον… έκλεψαν!

Πολύ ακριβά πλήρωσε την φιλανθρωπία του ένας ηλικιωμένος στο Διδυμότειχο. Οι τρεις άγνωστοι που τον επισκέφθηκαν ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν φάνε κι εκείνος τους άνοιξε το σπίτι του για να τους προσφέρει φαγητό. Στην πραγματικότητα, όμως, πεινούσαν για… Μόνο στην Chartis οικονομική ασφάλιση αυτοκινήτου από 148 euro/6μηνο , δείτε τις χαμηλότερες τιμές εδώ 



χρήματα! Οι δύο άγνωστες γυναίκες μαζί με έναν άνδρα που τις συνόδευε, χτύπησαν την πόρτα του ηλικιωμένου στην περιοχή Γιατράδες και του ζήτησαν λίγο ψωμί και τυρί λέγοντάς του σε καθαρά ελληνικά ότι πεινούσαν. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τους λυπήθηκε και τους έβαλε να καθίσουν στο τραπέζι, σερβίροντάς τους φαγητό. Όταν γέμισαν τα στομάχια τους, ευχαρίστησαν τον φιλάνθρωπο παππού για τη φιλοξενία και έφυγαν.


Τότε, όμως, ο ηλικιωμένος διαπίστωσε ότι είχαν αρπάξει από ένα συρτάρι περίπου 1.200 ευρώ τα οποία είχε εισπράξει από ενοίκια για τα χωράφια του και δεν είχε προλάβει να τα καταθέσει στην τράπεζα! Προφανώς, οι τρεις αχάριστοι μουσαφίρηδες γνώριζαν ότι θα είχε χρήματα στο σπίτι και έψαξαν στα πιο πιθανά σημεία, όταν πήγαν στην τουαλέτα τάχα για να πλύνουν τα χέρια τους.

*** Μπαράζ διαρρήξεων αναστάτωσε την περιοχή Νυφίδα του Πολιχνίτου στη Λέσβο. Οι ιδιοκτήτες τριών σπιτιών κατήγγειλαν το ίδιο βράδυ ο ένας μετά τον άλλο στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής ότι άγνωστοι είχαν εισβάλει στα σπίτια τους και είχαν αρπάξει ό,τι βρήκαν! Οι εισβολείς άρπαξαν 800 ευρώ και κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ από το σπίτι ενός 42χρονου, 500 ευρώ και ένα ρολόι από το σπίτι μιας 48χρονης και αντικείμενα μικρής αξίας από το σπίτι ενός 63χρονου. Οι αστυνομικοί ερευνούν για να εντοπίσουν τους δράστες των κλοπών.
 
ΣΟΥ ΆΡΕΣΕ;

--> -->