Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Rihanna- Katy Perry: το ιστορικό μίας φιλίας που κατέληξε σε μαλλιοτράβηγμα

Γιατί δε μιλάνε πια οι διάσημες φίλες;

H Katy Perry και η Rihanna ήταν από τις λίγες εξαιρέσεις στις λυκοφιλίες της showbiz. Τα διάσημα κορίτσια που δήλωναν πόσο πολύ θαυμάζουν η μία την άλλη μπορούσε κανείς να τα συναντήσει από το σκάφος κάποιου φίλου για μπάνιο, μέχρι το πιο in club του Beverky Hills για clubbing και χορό. Οι εποχές που φωτογραφίζονταν αγκαλιά χαμογελώντας με τα γλειφιτζούρια τους στο χέρι έχει περάσει δια παντός καθώς εδώ και μερικές εβδομάδες δε μιλιούνται.

«Την τελευταία φορά που την είδα, είχαμε βγει για δείπνο. Από τότε που τα έφτιαξε ξανά με τον Chris, δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Νομίζω πως είναι καλά. Δεν ξέρω. Η προσωπική της ζωή είναι δική της και δεν μου πέφτει λόγος», είπε σε συνέντευξή της η Perry και αποκάλυψε τόσο την ψύχρα που επικρατεί στις σχέσεις της με τη Riri όσο και πως το νέο ειδύλλιο είναι πλέον γεγονός.Ας ελπίσουμε να τα ξαναβρούν και η Rihanna να βρει την ευτυχία που τόσο πολύ έχει ανάγκη χωρίς τα παρατράγουδα του παρελθόντος!


Δείτε πως μπορείτε να κάψετε περιττό λίπος με την βοήθεια του Raspberry Ketone Forte διαβάστε περισσότερα εδώ για άντρες εδώ για γυναίκες
ΣΟΥ ΆΡΕΣΕ;