Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Ο Άδωνις απαντά στα..Rolex της Χρυσής Αυγής με τα... Gavello της Ζαρούλια [βίντεο]

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας στις επικρίσεις της Χρυσής
Αυγής για το rolex που φοράει.

Μιλώντας από το βήμα της Βουλής για τον προϋπολογισμό επικαλέστηκε άρθρο του iefimerida.gr με τίτλο «O Σιδηρούς Σταυρός της συζύγου τού Μιχαλολιάκου ήταν τελικά... Very Gavello» και όπως είπε χαρακτηριστικά « οι λαϊκοί της Χρυσής Αυγής ψωνίζουν από τις..λαϊκές της Μυκόνου και του Κολωνακίου!»

Το δακτυλίδι που φορούσε στο χέρι της η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κοσμήματα της γνωστής εταιρείας Very Gavello και ονομάζεται gold-malta.

Μάλιστα ο κ.Γεωργιαδης σχολίασε ότι η επίθεση Κασιδιάρη στόχο είχε τον αρχηγό του και όχι τον ίδιο.

«Ηταν μια προσπαθεια να φαει τον Μιχαλολιακο και τη Ζαρουλια. Λέει για το ρολοι μου το Rolex Είδα και τη Ζαρούλια.Very gavello φοράει. Δυο μπουτικ υπαρχουν στην Ελλάδα, ενα στη Μυκονο και ενα στην λαική γειτονία της οδου Σκουφά στο Κολωνάκι. Προφανώς θα ήθελε να το αναφέρω. Συγχαρητήρια κυριοι της Χρυσης Αυγής φαρισαιοι και υποκριτές» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης και κατέθεσε το άρθρο του iefimerida.gr στα πρακτικά της Βουλής!

Μάλιστα η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη που είχε και το γνωστό επεισόδιο με τον Ηλία Κασιδιάρη, όταν ολοκλήρωσε την αναφορά του, τον χειροκρότησε θερμά!
ΣΟΥ ΆΡΕΣΕ;

--> -->