Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Τα Windows 8 δεν είναι για hardcore gaming!


Θεωρείται ένα λειτουργικό σύστημα που θα μπορούσε να αλλάξει τον κόσμο, τα Windows 8 δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια
καταστροφή των παιχνιδιών,δήλωσε πριν από μερικούς μήνες το αφεντικό της Valve Gabe Newell .

Τώρα που τα Windows 8 είναι ήδη στην αγορά και κάποια πράγματα έχουν αλλάξει,η Microsoft έχει συνεργαστεί με την ανάπτυξη παιχνιδιών και έχει διορθώσει κάποια πράγματα.
Μόνο στην Chartis οικονομική ασφάλιση αυτοκινήτου από 148 euro/6μηνο , δείτε τις χαμηλότερες τιμές εδώ
Οι προγραμματιστές όμως εξακολουθούν να πιστεύουν ότι τα Windows 8 είναι αρκετά κακά για τη βιομηχανία παιχνιδιών, κυρίως λόγω της κλειστής αγοράς της Microsoft.

Το ολοκαίνουργιο κατάστημα υπηρεσία των Windows 8 επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν εφαρμογές απευθείας από το λειτουργικό σύστημα τους. Θα μπορούσε προφανώς να είναι μια πραγματική απειλή για το Steam.

Alen Ladavac, διευθύνων σύμβουλος της τεχνολογίας στο Serious Sam και ο προγραμματιστής Croteam, δήλωσαν ότι το αφεντικό της Valve Gabe Newell είχε δίκιο όταν εξήγησε ότι τα Windows 8 είναι μια καταστροφή για τα παιχνίδια.Οι χρήστες δεν μπορούν να έχουν τη δυνατότητα να εγκαταστήσουν άλλες εφαρμογές εκτός από αυτές που διατίθενται στο κατάστημα των Windows, δήλωσε.  
ΣΟΥ ΆΡΕΣΕ;

--> -->
πηγή