Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

POKER: Pokerfan89Gr-Ο Έλληνας φαινόμενο του 2013;


Κάθε χρόνο ένα νέο όνομα κάνει την εμφάνιση του στην ελληνική ποκερική σκηνή και προκαλεί θαυμασμό με τις επιδόσεις του. Η πλειοψηφία αυτών παίζει πόκερ για αρκετά χρόνια, ωστόσο συμβαίνει αυτό που λέει ο σοφός λαός, "Γύρισε ο τροχός", και η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη.


Στην ίδια θέση τα προηγούμενα χρόνια βρέθηκαν πολλοί από τους σημερινούς επαγγελματίες, όπως οι Σταύρος Κάλφας, Θοδωρής Αηδονόπουλος, Γιώργος Τζίμας, Πάρης Δέδες, Γιώργος Καπάλας και πολλοί ακόμα Έλληνες. Στο σημερινό μας αφιέρωμα θα ασχοληθούμε με έναν παίκτη που είχε σημειώσει κερδοφόρα αποτελέσματα τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο το 2013, αν και μόλις ξεκίνησε, φαίνεται πως θα είναι η χρονιά του. Και το όνομα αυτού…. "Pokerfan89Gr" ή αλλιώς Άρης Τ.

Η "ξέφρενη" πορεία του προς τη δόξα και τα κέρδη ξεκίνησε το 2012. Συνολικά συμμετείχε σε πάνω από 4.500 τουρνουά ενώ ο μέσος όρος παικτών σε κάθε online event ήταν 2.910 παίκτες. Το average buy in ήταν $48 και κατάφερε να μπει εντός χρηματικών επάθλων σε ποσοστό 14%. Το ROI του ήταν ένα υγιές39% και το αποτέλεσμα ήταν να κερδίσει στο τέλος της σεζόν περισσότερα από $83.000.Το 2013 ξεκίνησε ιδανικά και μέσα σε 1.5 μήνα μπόρεσε να λάβει μέρος σχεσόν σε 1.000 online τουρνουά. Σαν γνήσιος grinder άφησε στην άκρη τις γιορτές και τα ρεβεγιόν και την 1η Ιανουαρίου ξεκίνησε κανονικά τα sessions. Αυτή η επιλογή του χάρισε πάνω από $19.000 στο τέλος εκείνης της ημέρας.

Παίξτε Άφοβα Poker και Στοίχημα στην MYBET η οποία έχει εξασφαλίσει ελληνικό ΑΦΜ!!!
ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ


Μεταξύ άλλων έλαβε μέρος σε ένα τουρνουά των $109, το οποίο συγκέντρωσε 1.342 παίκτες. Χρειάστηκαν 8 ώρες και 11 λεπτά για τον Άρη να "καθαρίσει" και τον τελευταίο του αντίπαλο και να στεφθεί νικητής κερδίζοντας $18.944!Πέντε μέρες αργότερα έλαβε μέρος σε ένα μεγάλο Κυριακάτικο event, το οποίο είχε buy in $215. Το συνολικό field έφτασε τους 3.527 παίκτες με το prizepool να ξεπερνάει τις $700.000. Ο Άρης κατάφερε και εδώ να εξασφαλίσει τη θέση του στο τελικό τραπέζι και προχώρησε μέχρι την 4η θέση. Πέντε παρτίδες πριν αποκλειστεί, ο "Pokerfan89Gr" έχασε το μεγαλύτερο μέρος των μαρκών του κάνοντας call στο all in του button με 99. O button άνοιξε A5 και το board φανέρωσε A33K4. Έτσι ο Άρης έχασε ένα μεγάλο pot και έπεσε στα 4 blinds. Στη συνέχεια αποκλείστηκε, κερδίζοντας όμως $40.560!Όλο το διάστημα που ακολούθησε μέχρι και τον Φεβρουάριο, ο Άρης σημείωνε κάποια cashes, προσθέτοντας μερικές χιλιάδες δολάρια στον λογαριασμό του. Χθες κατάφερε να σημειώσει ένα ακόμα σημαντικό cash, αυτή τη φορά σε τουρνουά Pot Limit Omaha. Το buy in ήταν $530 και συγκέντρωσε πολλούς "δαίμονες" των online τραπεζιών. Ο Άρης δεν "μάσησε" και μετά από σχεδόν 7 ώρες παιχνιδιού σκαρφάλωσε στην κορυφή του τουρνουά, όπου τον περίμενε ένα χρηματικό έπαθλο ύψους $21.600.

Έτσι τα συνολικά καθαρά του κέρδη για το 2013 έχουν διαμορφωθεί στα $66.924, έχοντας ένα ROI116% μετά από 982 τουρνουά.Το μόνο που μπορούμε να του ευχηθούμε είναι να συνεχίσει στα ίδια αποτελέσματα και ελπίζουμε στο 2013 να εκπληρώσει τα "ποκερικά του όνειρα".
Παίξτε Άφοβα Poker και Στοίχημα στην MYBET η οποία έχει εξασφαλίσει ελληνικό ΑΦΜ!!!
ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ: