Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Αποδεδειγμένο: πώς να «ρίξεις» γυναίκα με... τα γένια σου!

Αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες για να «ρίξεις» κάποια ευκολότερα;;


Έρευνα που έκανε το πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας την έχει την απάντηση: γένια δέκα ημερών!

Ο Ρόμπερτ Μπρουκς και οι συνεργάτες του φωτογράφισαν 10 άνδρες σε 4 στάδια ανάπτυξης της τριχοφυΐας:φρεσκοξυρισμένο, γένια πέντε ημερών, γένια δέκα ημερών και πλήρες μούσι.

Στη συνέχεια, έδειξαν τις φωτογραφίες σε 351 γυναίκες και 177 ετεροφυλόφιλους άνδρες, ώστε να τις βαθμολογήσουν λαμβάνοντας υπόψη την ελκυστικότητα, την αρρενωπότητα, την υγεία και την ικανότητα ανατροφής παιδιών.

Όπως προέκυψε, οι γυναίκες ψήφισαν «δαγκωτό» τα γένια των δέκα ημερών, οπότε αν έχεις μία εβδομάδα και βάλε να ξυριστείς... μην σκας καθόλου!

Στην αξιολόγηση των πιο ωράιων ακολούθησε το πλήρες μούσι, το οποίο πήρε και το «βραβείο» του πιο αρρενωπού, ενώ τελευταίο και καταϊδρωμένο αναδείχθηκε τοφρεσκοξυρισμένο look (α τα καημένα τα ξυραφάκια)!

«Οι βαθμολογίες ως προς την αρρενωπότητα αυξάνονταν γραμμικά με την αύξηση της τριχοφυΐας του προσώπου», αναφέρουν οι ερευνητές στην επιθεώρηση «Evolution and Human Behavior», προσθέτοντας πως οι τρίχες του προσώπου επηρεάζουν σημαντικά τις κρίσεις για τις κοινωνικο-ερωτικές ιδιότητες των ανδρών»!

Στο you.gr μπορείς να βρείς Laptop,Tablet και Smartphone στις καλύτερες τιμές κανε click εδώ