Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Η Ριάνα άρχισε τα φιλιά με θαυμαστή της και ο Μπράουν την έσβησε από το twitter!

 Είναι από τα ζευγάρια που κανείς δεν γνωρίζει αν είναι… ζευγάρι – μάλλον ούτε οι ίδιοι. Αλλά πάντα ξέρουν πως να προκαλούν και να τραβάνε πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος φυσικά για τη Ριάνα και τον Κρις Μπράουν, οι οποίοι επιβεβαιώνουν την ατάκα «μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούν». Μόνο που αυτή τη φορά τα δεδομένα άλλαξαν.
Αν μέχρι τώρα ήταν ο Μπράουν αυτός που ταλαιπωρούσε τη Ριάνα και δεν μπορούσε να αποφασίσει αν ήθελε να είναι και πάλι μαζί της, αυτή τη φορά ήταν η σειρά της 25χρονης star να περάσει στην αντεπίθεση. Μετά από τη συναυλία της στο Νιου Τζέρσεϊ, η Ριάνα πήγε σε ένα πάρτι και εκεί άρχισε να τα φιλιά με έναν θαυμαστή της. Μάλιστα δεν δίστασε να ανεβάσει τις επίμαχες φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο twitter.



Όσο για τον θαυμαστή και σχεδιαστή Τζάστιν Λαμπόι; Έγραψε στο twitter: «Εγώ και η γυναίκα μου η Ριάνα βγήκαμε μια βόλτα απόψε».



Κάτι που εξόργισε τον Μπράουν, ο οποίος είδε να χάνει το πάνω χέρι που είχε σε αυτή τη σχέση και αποφάσισε να αντιδράσει σαν 5χρονος. Ο 24χρονος ράπερ έκανε unfollow τη Ριάνα από το twitter θέλοντας έτσι να δείξει τη δυσαρέσκειά του. Μάλιστα έγραψε στο social media δύο μηνύματα που έδειχναν πόσο εκνευρισμένος είναι: «Τα σκατά είναι υπερεκτιμημένα αυτές τις μέρες» και «Απλά να θυμάσαι να κρατάς το γαμοκεφάλι σου ψηλά».

Στο you.gr μπορείς να βρείς Laptop,Tablet και Smartphone στις καλύτερες τιμές κανε click εδώ