Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Σχέσεις:10 «μυστικά» για να τρέχει πίσω σου…

Τι είναι άραγε αυτό που έχουν κάποιες γυναίκες και όλοι οι άνδρες τρέχουν πίσω τους; Τι είναι αυτό που κάνουν και δε μένουν πότε χωρίς άνδρα, την ίδια στιγμή που χιλιάδες άλλες σαν κι εσένα ψάχνουν απεγνωσμένα; 
Γιαγιάδες, μαμάδες, ειδικοί όλοι μιλάνε για μικρά και μεγάλα μυστικά, για έξυπνα κόλπα και μαγικά φίλτρα… τα έχεις δει και τα έχεις ακούσει όλα….
Ότι κι αν δοκίμασες το αποτέλεσμα ίδιο, ύστερα από μια το πολύ δυο εβδομάδες- μήνες ο έρωτας καταλήγει σε ναυάγιο και εσύ ναυαγός στη μοναξιά σου. Στενοχωριέσαι, απογοητεύεσαι, θυμώνεις και εν τέλει αποδέχεσαι τη ζωή σου ως τη στιγμή που ένα νέο αρσενικό ενδιαφέρον θα σε βγάλει εκτός τροχιάς και εκτός πραγματικότητας…
Μήπως τελικά εκεί είναι το θέμα;
Μα στο γεγονός πως κάθε φορά που κάποιος τραβάει το ενδιαφέρον σου, ταυτόχρονα τραβάει και το χαλί κάτω από τα πόδια σου…
Τι εννοώ με αυτό;
Πως δίνεις πολύ μεγάλη εξουσία στους άλλους και πολύ μικρή αξία στον εαυτό σου! Οι γυναίκες που «ζηλεύεις» πάνω από όλα αγαπούν τον εαυτό τους, τη ζωή και τα όνειρα τους! Οι γυναίκες που παίρνουν στη ζωή τους αυτό που θέλουν, πρώτα από όλα ξέρουν τι θέλουν, στοχεύουν αυτό που θέλουν και διεκδικούν το ζητούμενο τους με σκοπό να είναι αυτές καλά! Οι γυναίκες που πετυχαίνουν θέτουν στόχους ρεαλιστικούς και πραγματώνουν «στρατηγικές» εφικτές και εφαρμόσιμες.
Οι γυναίκες αυτές ξέρουν ποιες είναι, έχουν αποδεχτεί τον εαυτό τους για αυτό που είναι και έχουν αγαπήσει τα ελαττώματα τους.
Οι γυναίκες αυτές δεν περιμένουν από κανέναν άνδρα να γεμίσει τη ζωή και τα συναισθηματικά κενά τους! Οι γυναίκες αυτές δεν επιθυμούν όπως νομίζεις, έναν άνδρα να τρέχει πίσω αλλά, ένα σύντροφο να μπορεί να στέκεται δίπλα τους!
Πως όμως μπορεί μια γυναίκα να κρατήσει έναν άνδρα πραγματικά δίπλα της;
Εδώ θα βρεις δέκα μυστικά (που μόνο μυστικά δεν είναι) που δεν πρέπει να ξεχάσεις να εφαρμόσεις την επόμενη φορά που θα βρεις έναν καινούριο έρωτα:
Μη ξεχνάς να είσαι ο εαυτό σου και να μην προσποίησε κάποια άλλη.
Μην κάνεις πράγμα που σε κουράζουν και που δε θέλεις, μονό και μόνο για να το παίξεις «ιδανική σύντροφος».Συνειδητοποίησε πως δεν υπάρχουν «ιδανικοί σύντροφοι» παρά μόνο αληθινοί.Να είσαι λοιπόν ειλικρινής με το σύντροφό σου και κυρίως με τον εαυτό σου.Δώσε στον άλλο χώρο και χρόνο! Μην παραβιάζεις τα προσωπικά όρια του άλλου σε όλα τα επίπεδα.
Ζήσε τη ζωή σου, όχι τη ζωή του!
Μη περιμένεις και μην απαιτείς περισσότερα από αυτά που μπορεί ο άλλος να δώσει!
Μην κάνεις περισσότερα από αυτά που μπορείς να κάνεις με στόχο να πάρεις περισσότερα.
Μη γκρινιάζεις για αυτά που κάνεις και για αυτά που δεν κάνεις.
Αγάπα τον εαυτό σου, σκέψου θετικά και μην εστιάζεις στο τι θα γίνει στο μέλλον! Ζήσε τον έρωτα σου στο εδώ και στο τώρα! Αν το σκεφτείς καλύτερα θα συνειδητοποιήσεις πως το παρελθόν και το μέλλον δεν υπάρχουν! Μόνο το τώρα υπάρχει!Ξέφυγε από τα κλισέ το τύπου μ’ αγαπά… δε μ’ αγαπά…
Θα με χωρίσει… ή θα με παντρευτεί!
Στη ΖΩΗ ΣΟΥ, οι επιλογές πρέπει να είναι ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ! Ειρήνη ΜεσσήνηΣυμβουλευτική Ψυχολόγος

Στο you.gr μπορείς να βρείς Laptop,Tablet και Smartphone στις καλύτερες τιμές κανε click εδώ