Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποσωλήνωσης του 11χρονου

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον 11χρονο από τη Ρωσία, που έπεσε θύμα επίθεσης από τον 20χρονο Ολλανδό στην Κρήτη.

Η διαδικασία αποσωλήνωσης του 11χρονου, που έφερε σοβαρά τραύματα από τις 20 μαχαιριές που του κατάφερε ο νεαρός Ολλανδός ανιματέρ σε ξενοδοχείο στη Χερσόνησο της Κρήτης, ολοκληρώθηκε σήμερα στο Νοσοκομείο Παίδων.


Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, ο 11χρονος, που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Αγλαΐα Κυριακού, μόλις άνοιξε τα μάτια του, έβαλε τα κλάματα και ζήτησε να δει τη μητέρα και τον αδερφό του.

Οι γιατροί αναμένεται να εκτιμήσουν τη νευρολογική του κατάσταση ενώ o 11χρονος έχει στήριξη και από ειδικούς ψυχολόγους.

Οπως ανέφερε και ο ANT1 οι γιατροί είπαν πως ο μικρός θυμάται τι έχει συμβεί και τώρα το επόμενο βήμα είναι να διαπιστωθεί κατά πόσο η κάκωση στο νωτιαίο μυελό του έχει προκαλέσει ακινησία στα κάτω άκρα.


Παράλληλα ο μικρός αναμένεται να υποβληθεί την επόμενη εβδομάδα και σε ορθοπαιδική επέμβαση για τραύμα που φέρει στο αριστερό του χέρι, πρόκειται για βλάβη του τένοντα, που εκτιμάται ότι είναι απολύτως αντιμετωπίσιμη.

Στο ιατρικό συμβούλιο συζητήθηκε και το πρόγραμμα της φυσιοθεραπείας στο οποίο πρέπει να υποβληθεί το παιδί με δεδομένο ότι η μητέρα του επιθυμεί να γίνει η αποκατάσταση του 12χρονου στην Ελλάδα και όχι στην πατρίδα του όπως της προτάθηκε από τις αρμόδιες ρωσικές αρχές.
Η Πρώτη Ολοκληρωμένη Πλατφόρμα Ανταλλαγών: ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ
TradeNow: ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΡΟΪΌΝΤΑ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ