Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

14 χρόνια φυλακή σε Έλληνα ηθοποιό για εμπόριo ναρκωτικών


Σε 14 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ο Ελληνας ηθοποιός και τραγουδιστής, Φράνκο Αλφόνσο για εμπορία ναρκωτικών και οδηγήθηκε πριν από λίγη ώρα στις φυλακές.


Ο 45χρονος πρώην σύντροφος της τηλεπαρουσιάστριας Αννίτας Πάνια και ανιψιός του σκηνοθέτη, Ομηρου Ευστρατιάδη, είχε συλληφθεί και προφυλακιστεί για δύο μήνες το 2001, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ολα ξεκίνησαν όταν το Νοέμβρη του 2011 το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και όπλων του ΣΔΟΕ Αττικής είχε συλλάβει έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση επτά άτομα, ανάμεσά τους και τον Φράνκο Αλφόνσο και τότε είχαν κατασχεθεί 250 κιλά χασίς.

Ο Αλφόνσο είχε συλληφθεί τότε στο Γαλάτσι και ήταν ο μόνος από το κύκλωμα που είχε αποφυλακιστεί Την Πέμπτη, ωστόσο, το πρωτόδικο δικαστήριο καταδίκασε τον Αλφόνσο και άλλους δύο συνεργούς του σε κάθειρξη 14 ετών.

Ο ηθοποιός είχε συλληφθεί και τον Σεπτέμβριο του 2010 στην Αρούμπα καθώς σε βαλίτσα του που είχε διπλό πάτο είχαν εντοπιστεί τέσσερα κιλά κοκαΐνης, αλλά, έπειτα από 35 ημέρες κράτηση είχε αφεθεί ελεύθερος, καθώς είχε θεωρηθεί ότι τον είχε παγιδεύσει συνταξιδιώτης φίλος του.
Eurovision 2013: Στο site της Unibet θα βρεις 140+ ειδικά στοιχήματα. Παίξε τώρα με 100% ΜπόνουςΠαίξε απ' εδώ..