Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Νεαρός Αμερικανός πεζοναύτης απήγαγε 15χρονη για να ανακηρυχθεί... ήρωας!

Ένας νεαρός Αμερικανός πεζοναύτης, ο οποίος χρησιμοποίησε ψεύτικο λογαριασμό στο Facebook, προκειμένου να δελεάσει...


μία έφηβη κοπέλα να βγει από το σπίτι της με απώτερο στόχο να "σκηνοθετήσει" την απαγωγή και τη διάσωσή της, ώστε να τον ανακηρύξουν ήρωα, κατηγορείται τώρα για τη δολοφονία της.

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος Κάιλ Ντιούμπ παραπέμφθηκε σε δίκη την Τετάρτη με την κατηγορία της απαγωγής και της δολοφονίας της 15χρονης Νικόλ Κέιμπλ, το άψυχο σώμα της οποίας βρέθηκε σε μια δασώδη περιοχή του Σαν Ντιέγκο νωρίτερα αυτόν το μήνα, μία εβδομάδα μετά την εξαφάνισή της.

Σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση, ο νεαρός πεζοναύτης είπε στον αδελφό του ότι χρησιμοποίησε το Facebook ως μέσο για να ξεγελάσει την άτυχη έφηβη και να την κάνει να βγει από το σπίτι της, όσο ο ίδιος περίμενε κρυμμένος στο δάσος φορώντας μία μάσκα του σκι.

Ο Ντιούμπ, μάλιστα, φέρεται να είπε στον αδελφό του ότι «σκόπευε να απαγάγει την Κέιμπλ και να την κρύψει, με σκοπό να προσποιηθεί αργότερα ότι τη βρήκε και να γίνει ήρωας».

Όταν η 15χρονη βγήκε έξω, ο Ντιούμπ την άρπαξε, της έδεσε το στόμα με κολλητική ταινία και την έβαλε στο πίσω μέρος του φορτηγού του πατέρα του. Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, ο 20χρονος φέρεται να διαπίστωσε ότι η Κέιμπλ ήταν νεκρή, με αποτέλεσμα να πετάξει το σώμα της και να το καλύψει με κλαδιά.

Στην κατάθεση δεν αναφέρονταν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αιτία θανάτου της 15χρονης, η οποία αναμένεται, ωστόσο, να καθοριστεί σύντομα από την ιατροδικαστική εξέταση.


ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΦΤΑΣΕ...
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΓΡΑΜΜΩΣΗ Εδώ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ OMOΡΦΗ ΣΙΛΟΥΕΤΑ Εδώ