Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Αυτός είναι ο Ολλανδός που μαχαίρωσε 20 φορές τον 11χρονο στην Κρήτη (pics)

Η εγκληματική ενέργεια του 20χρονου Ολλανδού
Σιρίνο Σράιβερ, να κατακρεουργήσει ένα 12χρονο παιδί από τη Ρωσία – στο σώμα του οποίου κατάφερε 20 μαχαιριές μόνο και μόνο για να του κλέψει το κινητό και το φορητό του υπολογιστή έχει προκαλέσει σοκ.


Ο ίδιος ο Ολλανδός είχε προσληφθεί για να εργαστεί ως «ανιματέρ», δηλαδή διασκεδαστής μικρών παιδιών που κάνουν διακοπές με τις οικογένειές τους, ουσιαστικά κατά τύχη και χωρίς να έχει το παραμικρό προσόν πέρα από την καλή γνώση Αγγλικών και Ολλανδικών...


«Χθες προσελήφθην ως ανιματέρ κατά τη διάρκεια των διακοπών μου στην Ελλάδα. Είναι φοβερή δουλειά. Πρέπει απλά να οργανώνεις δραστηριότητες και να διασκεδάζεις τον κόσμο. Με προσέλαβαν για τα άψογα αγγλικά και ολλανδικά μου επειδή είναι χρήσιμες για ένα θερινό θέρετρο όπως αυτό. Αν θέλω μπορώ να μείνω εδώ έως τις 30 Οκτωβρίου» έγραφε στο Facebook ο Σράιβερ την 1η Μαΐου.


Στις 7 Μαΐου δήλωνε, μάλιστα, χαρούμενος για το πως κύλησε η πρώτη ημέρα στην καινούργια του δουλειά στο Serita Beach.


Στις 9 Μαΐου μετακινήθηκε για άγνωστο λόγο στο Laguna Beach and Spa με τον ίδιο να πανηγυρίζει στο Facebook γράφοντας ότι έμαθε πως αλλάζει ξενοδοχείο και από ένα 4 αστέρων σε ένα 5 αστέρων.
Μια ημέρα μετά ανακοίνωνε ακόμα πιο περιχαρής ότι σε λίγες ημέρες θα μετακόμιζε σε υπερπολυτελές δωμάτιο πέντε αστέρων.

Σε φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook από τις διακοπές του στην Μεγαλόνησο ο Σράιβερ εμφανίζεται ανέμελος δίπλα σε πισίνα χωρίς τίποτα να δείχνει ότι πίσω από το χαμόγελό του κρυβόταν μια εγκληματική προσωπικότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ο 20χρονος εργαζόταν δοκιμαστικά μετά από πρόταση του επικεφαλής των ανιματέρ στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο. --
Στο you.gr μπορείς να βρείς Laptop,Tablet και Smartphone στις καλύτερες τιμές κανε click εδώ