Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Είναι 51 και δεν έχει νιώσει τo φιλί


Δεν βγαίνει από το σπίτι του, επειδή φοβάται πως θα τρομάξει τους υπόλοιπους ανθρώπους. Μέχρι και ο ίδιος δεν κοιτάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη, καθώς τρομάζει με την όψη του.


Ο Lauw Tjoan από την Ινδονησία ζει ολομόναχος και βγαίνει στον δρόμο μόνο την νύχτα, με καλυμμένο το πρόσωπο.

Οι όγκοι που έχουν καλύψει το σώμα του ξεκίνησαν να εμφανίζονται σε ηλικία πέντε ετών. «Δεν έχω ούτε μία φωτογραφία μου από την εποχή που οι όγκοι πρωτοεμφανίζονταν γιατί τους μισούσα. Με συγχύζει και μόνο να κοιτάζομαι στον καθρέφτη, η αντανάκλασή μου είναι φρικτή και προσπαθώ να το αποφεύγω», αναφέρει ο ίδιος.

«Ζω μόνος μου, οι αδελφές μου μένουν μακριά κι έτσι νιώθω πολλή μοναξιά. Δεν έχω δουλειά γιατί κανείς δεν με προσλαμβάνει και ζω με χρήματα που μου στέλνουν οι αδελφές μου. Όταν κυκλοφορώ κατά τη διάρκεια της ημέρας οι άνθρωποι με κοιτάζουν παράξενα, με έχουν γελοιοποιήσει για την όψη μου. Αλλά δεν με ξέρουν γι’ αυτό δεν μπορούν να με κρίνουν. Δεν έχω σύζυγο και παιδιά, δεν έχω ποτέ βρεθεί κοντά σε γυναίκα. Ελπίζω μία μέρα να βρεθεί θεραπεία και να βρω μία γυναίκα με την οποία θα είμαι χαρούμενος, θα την παντρευτώ και θα έχω μία κανονική ζωή όπως όλοι», συμπληρώνει ο 51χρονος άνδρας. 


πηγη
-->