Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Αυτός είναι ο αλλοδαπός που βίαζε το 8χρονο αγόρι της συναδέλφου του

Στη δημοσιότητα δίνει η Ελληνική Αστυνομία, έπειτα σχετικής Διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος 50χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Χιλής, ο οποίος συνελήφθη για την υπόθεση του βιασμού του 8χρονου αγοριού της συναδέλφου του.


Πρόκειται για τον GOMEZ SOTO (επ) RICHARD EDUARDO (ον) του PEDRO και της MARTINA, που γεννήθηκε το 1963 στη Χιλή και κατοικεί στην Αργυρούπολη Αττικής.

Στο σπίτι του έκρυβε πλήθος πορνογραφικού υλικού με πρωταγωνιστές παιδιά, ενώ οι άνδρες της Αστυνομίας εντόπισαν στην κατοχή του και ένα δερμάτινο μαστίγιο.

Ο 50χρονος συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη στην Αττική, ενώ σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις: α) βιασμού κατ’ εξακολούθηση, β) αποπλάνηση παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση, γ) κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη σε ασέλγεια από πρόσωπο που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οικείους του, κατ’ εξακολούθηση, δ) πορνογραφία ανηλίκων που δεν συμπλήρωσαν το 15ο έτος, με τη χρήση διαδικτύου και μη, κατ’ εξακολούθηση και ε) οπλοκατοχή.

Η δημοσίευση αυτή, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.