Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Το πιο όμορφο Apple ρολόι και αληθινό iWatch concept που έχουμε δει


Οι φήμες για το ρολόι της Apple, iWatch, κυκλοφορούν χρόνια. Τους τελευταίους μήνες το ενδιαφέρον κορυφώθηκε και μαζί με αυτό άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα concept για το πως μπορεί να είναι το ρολόι βοηθός της Apple δίπλα από το iPhone 5 και τις άλλες συσκευές.

Η δουλειά του Martin Hajek αποτελεί ίσως το ομορφότερο και πιο αληθοφανές iWatch concept που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Προσγειωμένο στην πραγματικότητα, προσεγμένο στις λεπτομέρειες και απόλυτα ταιριαστό με το design language που φαίνεται να ακολουθεί η Apple στα προϊόντα της.
ΤΟ IWATCH ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΡΟΛΟΙ, ΟΧΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΘΟΝΗ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΟΥ IPHONE 5S

Αν το ρολόι γίνει πραγματικότητα και προϊόν για τα ράφια των καταστημάτων μένει να το δούμε. Με τόσο μικρό όγκο η μπαταρία δεν έχει πολλές ελπίδες για διάρκεια ζωής μεγαλύτερης της μιας μέρα, γεγονός που καταστρέφει όλη την μαγεία αυτού του gadget. Επεξεργαστής και κυρίως έγχρωμη οθόνη LCD χρησιμοποιούν πολύ ρεύμα ακόμα και για τις πιο απλές διεργασίες.



Smartwatch έχει ήδη στην αγορά η Sony, αναμένεται να κυκλοφορήσει η Samsung, η Microsoftκαι η LG που ήδη πούλησε χρόνια πριν το δικό της ρολόι ακόμα και στην Ελληνική αγορά[VIDEO]. Το ζητούμενο είναι πως η νέα γενιά των ρολογιών τύπου iWatch θα καταφέρει να λύσει το πρόβλημα της διάρκειας της μπαταρίας και άρα της καθημερινής φόρτισης και πως θα καταφέρει να γίνει μια αυτόνομη συσκευή στο χέρι του κατόχου του αντί για μια ακόμα οθόνη σκλάβος που εξαρτάται από το iPhone 5S.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ SMARTWATCH

Η απάντηση ήδη υπάρχει αλλά η υλοποίηση είναι αυτή που θα κρίνει τον νικητή των smartwatches με iOS, Android ή οποιοδήποτε λειτουργικό τελικά χρησιμοποιηθεί. Η αγορά είναι τεράστια για να μείνει ανεκμετάλλευτη τώρα που τα smartphones έχουν φτάσει σε οριακό σημείο εξέλιξης και όλοι θέλουν κάτι παραπάνω. Τα πρώτα βήματα έχουν γίνει με το Pebble smartwatch και το Sony smartwatch αλλά το μέλλον θα δείξει προς τα που θα κινηθεί η αγορά και ποιος θα καθορίσει τις εξελίξεις και σχέσεις μεταξύ iWatch και smartphone.











Η Πρώτη Ολοκληρωμένη Πλατφόρμα Ανταλλαγών: ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ
TradeNow: ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΡΟΪΌΝΤΑΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ
[via]