Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Οι απαντήσεις στα θέματα των Πανελλαδικών σήμερα


Ομαλά και χωρίς προβλήματα συνεχίστηκαν σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις
, σε τέσσερα μαθήματα κατεύθυνσης: Ιστορία, Βιολογία, Χημεία- Βιοχημεία, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Στην Ιστορία Θεωρητικής Κατεύθυνσης και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (Κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών) τα θέματα ήταν σαφή και κατανοητά, όπως αναφέρουν εκπαιδευτικοί.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής εκτιμήσεις για τη Βιολογία Θετικής Κατεύθυνσης, τα θέματα ήταν απαιτητικά, δεδομένου ότι και το συγκεκριμένο μάθημα είναι αυξημένης βαρύτητας. Αναμενόμενα χαρακτηρίζονται τα θέματα στη Χημεία-Βιοχημεία Τεχνολογικής Κατεύθυνσης.

Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν τη Δευτέρα με τα μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών Θεωρητικής Κατεύθυνσης και Μαθηματικών Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (και των δύο κύκλων).

Οι απαντήσεις στα θέματα των Πανελλαδικών σήμερα:

Ιστορία Θεωρητικής Κατεύθυνσης απαντήσεις ΕΔΩ

Βιολογία Θετικής Κατεύθυνσης απαντήσεις ΕΔΩ

Χημεία - Βιοχημεία Τεχνολογικής Κατεύθυνσης ΕΔΩ

Αρχές Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων Τεχνολογικής Κατεύθυνσης ΕΔΩ 


Με τα σημερινά μαθήματα ολοκληρώνεται η πρώτη εβδομάδα των Πανελλαδικών εξετάσεων που «έκρυβε» ένταση   στα Μαθηματικά και «πόλεμο» στη Φυσική.

Σε ό,τι αφορά στο 4ο θέμα της Φυσικής ύστερα από το σάλο που ξέσπασε μετά τις καταγγελίες της Ενωσης Ελλήνων Φυσικών για δημοσίευση σε έναν ιστότοπο, στον οποίο συνδιαχειριστής ήταν ένας εκπαιδευτικός,  μέλος της κεντρικής επιτροπής των εξετάσεων  η ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων (ΚΕΕ), προσπάθησε να ρίξει τους τόνους.