Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Τατσόπουλος για Χρυσή Αυγή: Σκεφτόμαστε πότε θα τους γυαλίσει το μάτι και θα τραβήξουν όπλο!

tatsopoylos-gia-xrysi-aygi-skeftomaste-pote-tha-toys-gyalisei-to-mati-kai-tha-traviksoyn-oplo
Για το χθεσινό περιστατικό στη Βουλή, με το «Χάιλ Χίτλερ», μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
, Πέτρος Τατσόπουλος εξαπολύοντας επίθεση κατά των στελεχών της.

Μιλώντας, για το επεισόδιο στη Βουλή, στην πρωινή εκπομπή του MEGA, ανέφερε ότι αποχωρούσε από την αίθουσα την ώρα σχολίασε «ότι κάποιος μας δείχνει τον φταίχτη και εμείς κοιτάμε το δάχτυλο».

«Έρχεται ο εκλεκτός συνάδελφος και με το καλημέρα αποκαλεί τους συναδέλφους του γίδια. Εμείς στεκόμαστε στο αν το πρώτο "Χάιλ Χίτλερ" που ακούστηκε ήταν κυριολεκτικό, προερχόταν δηλαδή από την πλευρά της Χρυσής Αυγής, κάτι που είναι πολύ πιθανό διότι εκείνη την ώρα ο προεδρεύων, Γιάννης Δραγασάκης είχε ζητήσει να κλείσουν τα μικρόφωνα της Χρυσής Αυγής» είπε χαρακτηριστικά.

«Τα περισσότερα είναι ψιλοδιαταραγμένα άτομα και διαρκώς σκεφτόμαστε πότε θα τους γυαλίσει το μάτι και θα τραβήξουν το όπλο», συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας παράλληλα αναφορά στο τατουάζ του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλου: «Εχει στο μπράτσο του χαραγμένο το "Ζικ Χάιλ", το ένα από τα δύο ναζιστικά συνθήματα. Δεν το κρύβει ο άνθρωπος ότι είναι ναζιστής».

«Η Χρυσή Αυγή μέχρι το 2011, έβριθαν τα έντυπά της από εθνικοσοσιαλιστικά κείμενα. Θέλουν να κρυφτούν. Η π@@τ@@ θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Μέχρι πρότινος στην επίσημή τους ιστοσελίδα,  είχε αναρτηθεί κείμενο που μιλάει για την αρχή του φύρερ και λέει ότι Δημοκρατία και ισότητα είναι όλα κουραφέξαλα και στην πραγματικότητα είμαστε εμείς οι μαζάνθρωποι και ο ηγέτης» πρόσθεσε. 

Ας έχουν το θάρρος να πουν «είμαστε οι έλληνες εθνικοσοσιαλιστές, είμαστε οι έλληνες ναζιστές».

Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, «το πρόβλημα με την Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να λυθεί με νομοσχέδιο. Δεν θα εξαφανιστούν αυτοί οι άνθρωποι» επισημαίνοντας ότι η λύση δεν μπορεί να έρθει «άνωθεν» αλλά από τον λαό.

Διαβάστε περισσότερα...
Η Πρώτη Ολοκληρωμένη Πλατφόρμα Ανταλλαγών: ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ
TradeNow: ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΡΟΪΌΝΤΑ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ