Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Τσιμιτσέλης, Ιωάννου: Ποιος ερωτεύθηκε την μητέρα φίλου του και ποιος την σύντροφο;



"Όταν ήμασταν μικροί βρίσκαμε γοητευτικές τις μεγαλύτερες γυναίκες"...
Πρωταγωνιστές σε μια από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις της σεζόν, το Άντρες Έτοιμοι Για Όλα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Μάνος Ιωάννου μιλούν στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο. Οι δύο δημοφιλής -ειδικά στο γυναικείο κοινό- ηθοποιοί, αποκαλύπτουν μεταξύ άλλων μικρές ...αθώες αμαρτίες από την προσωπική τους ζωή.

Γιάννης Τσιμιτσέλης

Στην παράσταση έχεις δεσμό με τη γυναίκα του φίλου σου. Σου έχει συμβεί κάτι ανάλογο;

"Δεν θα επέτρεπα ποτέ να μου συμβεί κάτι ανάλογο. Αντιλαμβάνομαι ότι τα συναισθήματα σου δεν μπορείς πάντα να τα ελέγξεις και μπορεί να τύχει να ερωτευθείς τη γυναίκα ενός φίλου σου, αλλά εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις έβαζα πάντα μπροστά τη λογική. Μου έχει τύχει να βρω γοητευτική τη σύντροφο του φίλου μου, αλλά αυτόματα έβαζα ένα "χ" σε αυτό το κορίτσι και απαγόρευα στον εαυτό μου να σκεφτεί οτιδήποτε, όχι μόνο το διάστημα που ήταν μαζί του, αλλά και μετά. Αν ήμουν εγώ στη θέση του απατημένου, δεν υπήρχε περίπτωση να συγωρήσω ούτε τη σύντροφό μου, αλλά ούτε τον φίλο μου".

Μάνος Ιωάννου

Στα Κλεμμένα Όνειρα ερωτεύεσαι τη μητέρα της κοπέλας σου. Έχει συμβεί κάτι ανάλογο στην προσωπική σου ζωή;

"Αυτό που μου έχει συμβεί, είναι να γοητευτώ από τη μητέρα ενός φίλου μου, αλλά δεν του το είπα ποτέ. Όταν ήμασταν μικροί βρίσκαμε πολύ γοητευτικές τις μεγαλύτερες γυναίκες".