Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Όλα όσα θα ήθελαν οι γυναίκες...να γνωρίζουν οι άνδρες!

Οι γυναίκες δεν επιθυμούν εpωτικά τους άντρες που μετράνε τις θερμίδες και ξεθεώνονται καθημερινά στο γυμναστήριο...Θέλουν άντρες με αληθινά σώματα και αληθινή όρεξη. Και αυτό είναι μόνο η αρχή, διότι αυτά που θέλουν είναι πολλά...

Τα αθώα ψέματα

Στιγμές ειλικρίνειας υπάρχουν σε κάθε σχέση. Σε αυτές όμως δεν περιλαμβάνονται οι στιγμές κατά τις οποίες οι γυναίκες ρωτούν τους άντρες αν ροχαλίζουν το βράδυ, αν είναι καλύτερα ντυμένες από τις αντίζηλούς τους κ.ο.κ. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι άντρες θα πρέπει δίχως δεύτερη σκέψη να καταπραΰνουν τις γυναικείες ανησυχίες, λέγοντας ανενδοίαστα ψέματα. Η ειλικρίνεια δεν εκτιμάται πάντα.

Οι αλαζόνες έρχονται τελευταίοι

Όποιος είπε ότι τα «καλά παιδιά» έρχονται τελευταία σφάλλει οικτρά. Οι αδύναμοι και άβουλοι άντρες είναι αυτοί που τερματίζουν τελευταίοι, όπως επίσης οι αλαζόνες. Οι καλοί τύποι που έχουν ενδιαφέρον και δείχνουν ενδιαφέρον, που κάνουν τις γυναίκες να γελάνε, διασκεδάζοντας τις, έρχονται πάντοτε πρώτοι.

'Όταν η γυναίκα δείχνει τάσεις ανεξαρτησίας, αυτό δε σημαίνει ότι ο άντρας δεν πρέπει να την βομβαρδίζει με τηλεφωνήματα

Οι γυναίκες δεν εννοούν πάντοτε αυτό που λένε

Εάν αυτή δηλώνει ότι θέλει να μείνει για λίγο μόνη, μην την κυνηγήσεις, αλλά ούτε καν να διανοηθείς να μην την πάρεις τηλέφωνο.

Τους αρέσει να τις ζηλεύουν οι άντρες

Αν σου πει ότι ένας φίλος της την είδε γυμνή, το μεγαλύτερο σφάλμα που μπορείς να κάνεις είναι να δείξεις μη ενοχλημένος, λέγοντάς της πως σίγουρα δεν θα ήταν η πρώτη φορά που έβλεπε γυμνή γυναίκα. Θέλει να είσαι ενοχλημένος, όπως επίσης δεν θέλει να είσαι υπέρ το δέον κτητικός. Go figure...

Δε χρειάζεται να της τηλεφωνείς κάθε μέρα

Παρ' το απόφαση, η γυναίκα δεν σε θέλει ούτε πολύ εξαρτημένο, ούτε πολύ ανεξάρτητο. Όσο δεν ακυρώνεις τα σχέδια που κάνετε μαζί, μπορείς να το παίζεις όσο ανεξάρτητος θέλεις, όχι όμως και πολύ.


Τα προκαταρκτικά ποτέ δεν παλιώνουν

Ξέχνα τις γεμάτες πάθος χολιγουντιανές σκηνές, όπου ο ήρωας ξεκουμπώνει το παντελόνι και επιτελεί παρευθύς το γενετήσιο καθήκον του. Αυτά είναι ωραία μόνο στη μεγάλη οθόνη. Διότι, στην πραγματική σκηνή η γυναίκα αποζητά τα προκαταρκτικά όπως η βουλωμένη μύτη το Οτριβίν.

Δώσε βάση στα μικρά πράγματα και τις λεπτομέρειες

Η αγαπημένη της σοκολάτα, το αγαπημένο της ρόφημα και η αγαπημένη στάση της είναι αυτά που είναι και δεν αλλάζουν. Δώσε βάση λοιπόν στις μικρές λεπτομέρειες αν δεν θες να γίνουν αφορμή μεγάλων καυγάδων.

Αναγνώρισε της το δικαίωμα να φέρεται σαν σκύλα μία φορά το μήνα
Ο λόγος περί έμμηνου ρύσεως. Πρόκειται για λειτουργία της φύσης και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι' αυτό. Περίμενε υπομονετικά μερικές μέρες και μην τρέφεις αυταπάτες ότι θα την κάνεις να σταματήσει «μπουκώνοντάς» της το στόμα.

Αδιαφορούν για κοιλιακούς στους οποίους παίζεις σκάκι

Οι γυναίκες θέλουν τους άντρες τους αληθινούς, με αληθινές ορέξεις και ανάγκες. Και αυτό για έναν απλούστατο λόγο: διότι, δεν θέλουν να τους εποφθαλμιά καμία άλλη πέρα από τις ίδιες.

Πρέπει να ξέρεις τι πραγματικά σκέφτεται

Όλες γνωρίζουν καλά ότι το να ζητάνε κάτι τέτοιο από τον άντρα είναι σχεδόν ανέφικτο, ειδικά από τη στιγμή που η τηλεπάθεια (αν υπάρχει) αποτελεί εξαιρετικά σπάνιο χάρισμα. Διάβασε αμέσως ότι εγχειρίδιο micro-management υπάρχει και συνέχισε να εστιάζεις σε ό,τι λέει και κάνει με αδιάπτωτη προσοχή.
Eurovision 2013: Στο site της Unibet θα βρεις 140+ ειδικά στοιχήματα. Παίξε τώρα με 100% ΜπόνουςΠαίξε απ' εδώ..