Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Γεννήθηκε πλάσμα απο συνέρευση ανθρώπου και προβάτου


Ο Gordon Yeboah αποκαλύφθηκε όταν ένας χωρικός απορώντας από τις φωνές των ζωντανών
μέσα στη στάνη μπήκε να δει τι συμβαίνει και τον έπιασε επ’ αυτοφόρω!

Παρόλα τα παρακάλια του παπά ο χωρικός δε κράτησε μυστικό το συμβάν και τον κατήγγειλε στην αστυνομία. Αυτή η είδηση προκάλεσε την δημοσίευση μιας ακόμα πιο σοκαριστικής υπόθεσης που είχε μείνει κρυφή στην Νιγηρία όπου στη μικρή κωμόπολη Σοκότο γεννήθηκε υβρίδιο ανθρώπου-προβάτου μετά από αντίστοιχη συνεύρεση…

Το περιστατικό συνέβη στις 22 Ιανουαρίου αλλά μόνο τώρα αποκαλύφθηκε η φωτογραφία ντοκουμέντο του ζωντανού, που γεννήθηκε στη κτηνιατρική κλινική κλινική Fakon Idi. Το πλάσμα που είναι μισός άνθρωπος και μισό πρόβατο προκάλεσε τη θυμηδία των κατοίκων που εφόρμησαν στη κλινική αναζητώντας τον ιδιοκτήτη του πλάσματος.

Οι κάτοικοι έκαναν λόγο για σατανική δημιουργία και μόνο η επέμβαση της αστυνομίας της Νιγηρίας που τους απομάκρυνε απέτρεψε τα χειρότερα.

Το περιστατικό δεν είναι το πρώτο που καταγράφεται στον κόσμο καθώς το προηγούμενο έτος στη Τουρκία είχε γεννηθεί ένα κατσίκι με ανθρώπινο πρόσωπο, που πέθανε μερικές μέρες αργότερα και κατακρεουργήθηκε από τους κατοίκους αφού κατηγορήθηκε για δημιούργημα του Σατανά.