Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Αυτό είναι το απόλυτο σάιτ γνωριμιών που επιτρέπει στις γυναίκες να βρίσκουν ευκαιριακή... επαφή

Σύμφωνα με τον CEO της ιστοσελίδας γνωριμιών Bang With Friends, Colin Hodges, ένα σοβαρό μειονέκτημα των συνηθισμένων online ιστοσελίδων γνωριμιών είναι ότι στην πραγματικότητα δεν διευκολύνουν τις γυναίκες στην αναζήτηση συντρόφων για ευκαιριακή... συνεύρεση.

Το πρόβλημα, κατ' εκείνον, εντοπίζεται στη δυαδική φύση των επιλογών που προσφέρουν οι εν λόγω ιστοσελίδες όταν ρωτάνε τι ψάχνεις σε μία σχέση. Η επιλογή «διασκέδαση» ή «ευκαιριακό σεξ» είναι είτε on είτε off. Στην πρώτη περίπτωση, οι χρήστριες κατακλύζονται με μηνύματα από τυχαίους άντρες, ενώ στη δεύτερη, δεδομένου ότι προκρίνεται το status «ψάχνω για σχέση», η επιθυμία για σεξουαλική επαφή αποκλείεται.

Ο Colin Hodges κατάφερε να επιλύσει αυτή τη δυσκολία, με μια ιδέα στην οποία κατέληξε κατά τη διάρκεια ενός workshop με αντικείμενο της επιχειρηματικότητα.

Στον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται στο χώρο, ο Hodges έγινε αποδέκτης πολλών παραπόνων από γυναίκες πελάτες ότι αντιμετώπιζαν εξαιρετικές δυσκολίες στην αναζήτηση και εύρεση ερωτικών παρτενέρ, χωρίς να δίνουν την εντύπωση ότι είναι «εξώλης και προώλης».

Ιστοσελίδες όπως οι Craigslist και Adult FriendFinder τους φαίνονταν πολύ ακραίες, ενώ όταν «τσέκαραν» την επιλογή «ευκαιριακή συνεύρεση» κατακλύζονταν αμέσως με μηνύματα.

Από την άλλη, χρήστριες άλλων συνηθισμένων mainstream ιστοσελίδων «δήλωναν» ότι αναζητούν σχέση μόνο και μόνο επειδή πίστευαν ότι στην αντίθετη περίπτωση θα τους «μπλόκαραν» το λογαριασμό.

Όλα αυτά τα προβλήματα φέρεται να επιλύει η ιστοσελίδα Bang With Friends, φέροντας τις γυναίκες χρήστριες σε επαφή αποκλειστικά και μόνο με άντρες που έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους γι' αυτές και αντιστρόφως.
ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ: Chat γνωριμιών για τους άντρες εδώ και για τις γυναίκες εδώ