Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Γυναίκα ακρωτηριάστηκε σε χέρια και πόδια έπειτα από ενέσεις σιλικoνης !


Η 46χρονη Έιπριλ Μισέλ Μπράουν από το Λος Αντζελες, ήθελε να αποκτήσει φιγούρα σταρ...


Αποφάσισε, λοιπόν, να απευθυνθεί όχι σε ειδικούς αλλά σε ανθρώπους που υποστήριζαν ότι με ενέσεις σιλικoνης θα της έδιναν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το αποτέλεσμα όχι μόνο δεν ήταν αυτό που ονειρευόταν, αλλά οι ενέσεις που περιείχαν υλικό το οποίο χρησιμοποιείται σε οικοδομικές εργασίες, της προκάλεσαν σοβαρές δερματικές αλλεργίες.

Το μαρτύριο της, όμως, δεν έληξε εκεί, καθώς η αλλεργία την οδήγησε σε περαιτέρω μπελάδες, με συνέπεια οι γιατροί που την φρόντιζαν να της ανακοινώσουν ότι έπρεπε να ακρωτηριάσουν τα χέρια και τα πόδια της.

«Δεν ήξερα αν ήθελα ο πισινoς μου να μοιάζει με αυτόν της Τζάνετ Τζάσκον ή της J-Lo. Ήθελα έναν καινούριο μεγαλύτερο πισινo», δήλωσε η Μπράουν σε συνέντευξή της στην εφημερίδα The Sun.

Όπως είπε η μοιραία συνάντηση με τη γυναίκα που την κατέστρεψε πραγματοποιήθηκε πριν αρκετά χρόνια όταν πήγε ως πελάτισσα στο κομμωτήριο που διέθετε. Η γυναίκα της είπε ότι πραγματοποιεί ενέσεις σιλικoνης για μεγαλύτερα oπίσθια και την κάλεσε στο σπίτι της για να δει μια ικανοποιημένη πελάτισσα. Χωρίς να ρωτήσει πολλές λεπτομέρειες αποφάσισε να ακολουθήσει την διαδικασία, την οποία τότε χαρακτήριζε «θαύμα».

Ωστόσο, λίγο καιρό αργότερα το δέρμα της άρχισε να αντιδρά, να γίνεται πιο σκούρο και σκληρό. «Ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όμως, δεν απευθύνθηκα στον γιατρό γιατί ντρεπόμουν. Όσο ο καιρός περνούσε, το δέρμα μου χειροτέρευε και γινόταν ολοένα πιο μαύρο. Πονούσα πολύ και αναγκάστηκα να το πω στον γιατρό», είπε η 46χρονη.

Έπειτα από πολλές επεμβάσεις, αναπτύχθηκε oπή στον γλoυτo της και αυτό οδήγησε σε μόλυνση.

Στην πορεία η γυναίκα έπεσε σε κώμα για δύο μήνες, ενώ οι χειρουργοί προσπαθούσαν να επαναφέρουν τη μορφή των ποδιών και χεριών της.

Τελικά ύστερα από 27 επεμβάσεις οι γιατροί της είπαν ότι δεν υπήρχε άλλη επιλογή από τον ακρωτηριασμό των ποδιών και των χεριών της.

«Με έσωσαν, αλλά η γάγγραινα είχε φτάσει στα χέρια και τα πόδια μου. Βρισκόμουν έξι μήνες στο νοσοκομείο. Μόλις μου έδωσαν εξιτήριο αποφάσισα ότι θα έβλεπα την τραγική αυτή ιστορία ως κάτι θετικό.

Άρχισα το τρίαθλο και είπα στον εαυτό μου ότι μπορεί να τα καταφέρει», συμπλήρωσε η Μπράουν, η οποία κάλεσε όλες τις γυναίκες να είναι υπερήφανες για την εμφάνισή της και να μην προσπαθούν να την αλλάξουν.