Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Πες μου τι χρώμα εσώρouχο φοράς να σου πω τι γυναίκα είσαι...

Την προσωπικότητα της γυναίκας στον ερwτικό τομέα φαίνεται ότι δείχνει το χρώμα των εσωρoύχων που επιλέγει. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η έρευνα της ψυχολόγου Ντόνα Ντάουσον...
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 72 των γυναικών προτιμά τα εσώρoυχα που βρίσκονται στην τονική παλέτα των χρωμάτων του δέρματος, ενώ αποφεύγουν το λευκό, το κλασικό μαύρο αλλά και τις περίεργες και πολύχρωμες τιράντες.

Το βρετανικό κατάστημα εσωρoύχων “Debenhams” αναφέρει ότι οι πωλήσεις στα εσώρoυχα στο χρώμα του δέρματος έχουν αυξηθεί πολύ, καθώς μόνος για το έτος 2010 παρουσιάζουν θεαματική αύξηση που φτάνει το 38%.

Γιατί λοιπόν οι γυναίκες ξαφνικά άρχισαν να αγοράζουν εσώρoυχα στο χρώμα του δέρματος εγκατλείποντας το δημοφιλές μαύρο το οποίο σύμφωνα με μετρήσεις, προτιμούς οι άνδρες; Μάλλον οι γυναίκες επηρεάζονται από τις διάσημες ηθοποιούς και μοντέλα.

Η ειδικός Ντόνα Ντάουσον βάσει των αποτελεσμάτων, δημιούργησε μια λίστα με το τι υποδηλώνει το χρώμα του εσωρoύχου της γυναίκας, ώστε την επόμενη φορά οι ενδιαφερόμενες να είναι πιο προσεκτικές στην επιλογή των εσωρoύχων τους, και τι “μήνυμα” θέλουν να περάσουν.

Κόκκινα εσώρουχα:
Δηλώνουν φλογερή προσωπικότητα, δυναμική και ενεργητική γυναίκα, που δεν διστάσει να δηλώσει τι ακριβώς ζητάει. Η ροπή προς το μελόδραμα και την υπερβολή είναι επίσης στοιχείο της γοητείας της γυναίκας που προτιμά κόκκινα εσώρουχα.

Σε τόνους του δέρματος:
Υποδηλώνει γυναίκα καλόβολη και ισορροπημένη, ένα χαρακτήρα προσγειωμένο.

Μαύρα εσώρoυχα:
Το μαύρο δείχνει μια προσωπικότητα ισχυρή όμως ταυτόχρονα και αποπνικτική! Αυτή η γυναίκα έχει λεπτή γοητεία και είναι πολύ παθιασμένη.

Ροζ εσώρoυχα:
Υποδηλώνουν προσωπικότητα ρομαντική, ευγενική που επιζητεί τη στοργή. Είναι θηλυκή, ευαίσθητη και δεν θα πάρει ποτέ τον έλεγχο στα χέρια της, περιμένοντας από τον άνδρα πρωτοβουλίες

Χωρίς εσώρoυχα:
Η γυναίκα που προτιμά να μη φορά εσώρoυχα έχει πολλή αυτοπεποίθηση στο σεx και έχει ανοιχτό χαρακτήρα

Λευκά εσώρoυχα:
Δείχνουν μια γυναίκα που είναι αθώα, αλλά ανοιχτή σε νέες προκλήσεις. Μια γυναίκα που προτιμά τα λευκά εσώρoυχα συνήθως είναι πρόθυμη “μαθήτρια” στο σεxουαλική

Χρωματιστά εσώρoυχα (πορτοκαλί, κίτρινο):
Το έντονο χρώμα δημιουργεί συναισθήματα ενθουσιασμού και ζωντάνιας, ενώ παράλληλα ανεβαίνουν ο παλμός της καρδιάς, η πίεση του αίματος και ο ρυθμός της αναπνοής. Η προτίμηση σε αυτά τα εσώρoυχα δείχνει γυναίκα με τάση να προκαλεί.
Eurovision 2013: Στο site της Unibet θα βρεις 140+ ειδικά στοιχήματα. Παίξε τώρα με 100% ΜπόνουςΠαίξε απ' εδώ..