Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Αυτά είναι τα 16χρονα αγγελούδια που έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο

Μάτια δακρυσμένα, πρόσωπα σκυθρωπά, χείλη σφιγμένα …. και στην ατμόσφαιρα ένα πικρό «γιατί» για τον άδικο χαμό της Σίας, της Κάτιας, της Μαρίας -Ειρήνης και της Μαρίνας!

Κάτια Σία Μαρίνα

Ήταν μόλις 16 χρόνων, είχαν όλη τη ζωή μπροστά τους αλλά η μοίρα και ο θεός είχαν άλλα σχέδια για τις έφηβες που σκοτώθηκαν στην οδό Τραπεζούντος 39 στον Άγιο Στέφανο, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ανατράπηκε, μετά από τρελή πορεία.

Οι κάτοικοι της περιοχής δεν μπορούν να κρατήσουν τη συγκίνηση και τα δάκρυα τους… για το πρωτοφανές όπως λένε τροχαίο, κάνοντας λόγο για κακοφτιαγμένο δρόμο.
«23 Μαΐου τράκαρα και εγώ σε αυτό το δρόμο. Αυτός ο δρόμος είναι γυαλί , δεν έχει περάσει άσφαλτος ποτέ, ούτε η διπλή γραμμή δεν φαίνεται» εξομολογήθηκε μια κάτοικος της περιοχής στο STAR.
Δύο από τα παιδιά πετάχτηκαν έξω από το αυτοκίνητο. Η μία από τις δύο κοπέλες έπεσε στα κάγκελα και η άλλη σε κάποιο κήπο σπιτιού …..
Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο
Η Σία, η Κάτια, η Μαρία –Ειρήνη και η Μαρίνα ήταν αχώριστές…. Μαζί στο σχολείο, μαζί στις εκδρομές, μαζί στα φροντιστήρια, μαζί στο βόλεϊ, μαζί και στο σχολικό πάρτι που έμελε να είναι το τελευταίο της ζωή τους.

Χαμογελαστές, ανέμελες, γεμάτες όνειρα η Σία, η Κάτια, η Μαρία –Ειρήνη και η Μαρίνα συγκλόνισαν το Πανελλήνιο με τον φρικτό θάνατο που βρήκαν στην άσφαλτο.
Το χρονικό
22 Ιούνιου περίπου 3 παρά το ξημέρωμα…. η Σία, η Κάτια, η Μαρία –Ειρήνη και η Μαρίνα αποχαιρετούν τους φίλους τους, αλλά κανείς δεν φανταζόταν ότι αυτή θα ήταν και η τελευταία φορά που τις αντίκριζαν….
Επιβιβάζονται στο αυτοκίνητο της 41χρονης γυναίκας που ήταν και μητέρα ενός εκ των κοριτσιών για να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Η κακιά στιγμή όμως και μερικά δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να κόψουν άδικα και πολύ σκληρά το νήμα της ζωής των 16χρονων κοριτσιών ….
Ώρα 3 το ξημέρωμα: Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 41χρονη γυναίκα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ακολουθεί ξέφρενη πορεία, προσκρούει σε σταθμευμένο ΙΧ και στη συνέχεια χτυπά σε μια μάντρα, με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει με τον ουρανό στο οδόστρωμα….
Η άσφαλτος γεμίζει αίμα και σύντομα ο δρόμος κατακλύζεται από άνδρες της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ. Το θέαμα φρικτό …. η Σία, η Κάτια, η Μαρία –Ειρήνη και η Μαρίνα είναι σοβαρά τραυματισμένες και «πνιγμένες» στο αίμα ….
Το τέλος ήρθε ακαριαία και πήρε βίαια την Σία, την Κάτια, την Μαρία –Ειρήνη και την Μαρίνα….

Μαζί πήγαν στον τελευταίο χορό, μαζί και στο τελευταίο ταξίδι ….

Καλό ταξίδι κορίτσια…..

Στο CouponCity θα βρες τις καλύτερες προσφορές μ ένα click εδώ  -  -
-->