Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Συνελήφθη 40χρονος που παρενοχλούσε 13χρονη μέσω facebook στη Λαμία

Συνελήφθη στη Λαμία 40χρονος για σeξουαλική παρενόχληση 13χρονης, μέσω facebook. Ήταν άνθρωπος του ευρύτερου οικογενειακού έως φιλικού περιβάλλοντος, γι αυτό και η...
13 χρονη μαθήτρια β' Γυμνασίου τον είχε κάνει φίλο στο facebook. Η απλή επικοινωνία όμως άρχισε να παίρνει πονηρές διαστάσεις με την πάροδο του χρόνου, σε σημείο που να ξεφεύγει από τα λογικά όρια.

Η μικρή κατάλαβε τον πονηρό σκοπό του 40χρονου και τον μπλοκάρισε ενώ παράλληλα έστειλε όλα τα "πονηρά" μηνύματα σε ξαδέλφη της ώστε να γνωρίζει κι άλλος την πραγματικότητα και να υπάρχουν τα αποδεικτικά στοιχεία. O 40χρονος ανησύχησε και ζητούσε από την 13χρονη να μην αναφέρει τίποτα στους γονείς της. Η 13χρονη δεν ένιωθε καλά και ζήτησε από τους γονείς της να μιλήσει σε ψυχολόγο, όπου αποκάλυψε τα πάντα. Η κατάθεση στην αστυνομία, έφερε την άμεση σύλληψη του 40χρονου, η υπόθεση του οποίου βρίσκεται σε προανάκριση, ενώ είναι υποχρεωμένος να εμφανίζεται καθημερινά στην αστυνομία.

Μέσω του υπολογιστή της 13χρονης η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος βρήκε όλη την επικοινωνία και έχει όλα τα στοιχεία για την υπόθεση. Ο 40χρονος εργαζόταν στο πρόσφατο παρελθόν σε πάρκιγκ και έχει σχέση με την μουσική.

Στο you.gr μπορείς να βρεις φθηνά LaptopTablet και Smartphone κανε click εδώ