Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Αστυνομία έχει περικυκλώσει σε χωριό της Φωκίδας τους Αλβανούς κακοποιούς των φυλακών ΤρικάλωνΓιγαντιαία επιχείρηση της Αστυνομίας με όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις βρίσκεται σε εξέλιξη από τα ξημερώματα γύρω από το χωριό Φιλοθέη στην περιοχή «Χάνι Ρέτζι» στη Δωρίδα της Φωκίδας όπου φαίνεται πως έχουν εγκλωβιστεί τουλάχιστον τέσσερις από τους Αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, οι οποίοι είχαν ένα ακόμη τετ α τετ και ανταλλαγή πυρών με άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.


Όλα ξεκίνησαν μέσα στο χωριό, όταν ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού αντιλήφθηκε ότι κάποιοι επιχειρούσαν να κλέψουν το αγροτικό φορτηγάκι του, ένα λευκό Mitsubishi που ήταν σταθμευμένο απ' έξω. Αμέσως βγήκε στο παράθυρο και άρχισε να φωνάζει προς τους δράστες, που δυο από αυτούς ήταν ήδη μέσα στο όχημα και άλλοι δυο στην καρότσα. Όμως, εκείνοι τον αγνόησαν, έβαλαν μπροστά τη μηχανή με τα καλώδια και τράπηκαν σε φυγή.

Ο αγρότης ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία, στην οποία σήμανε συναγερμός. Περιπολικά και συμβατικά αυτοκίνητα κινήθηκαν προς την κατεύθυνση που ακολούθησαν οι ύποπτοι και στήθηκαν μπλόκα σε ένα από τα οποία στη γέφυρα Ρέρεσι έπεσαν, λίγη ώρα αργότερα, οι καταζητούμενοι δραπέτες. Προς στιγμή, λίγο έλειψε να σημειωθεί νέα ένοπλη συμπλοκή καθώς οι αστυνομικοί έριξαν τον προβολέα πάνω στο κλεμμένο φορτηγάκι και οι δυο ύποπτοι που επέβαιναν στην καρότσα κατέβηκαν βαριά οπλισμένοι με Καλάσνικοφ!

Όμως, ένας από τους αστυνομικούς άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, αλλά παρά τις δυο προειδοποητικές βολές οι δραπέτες αυτή τη φορά δεν απάντησαν στα πυρά! Αντίθετα, επιβιβάστηκαν πάλι στο αγροτικό, έκαναν αναστροφή και εξαφανίστηκαν. Ωστόσο, η περιοχή της ορεινής Ναυπακτίας προς την οποία κατευθύνθηκαν και βρίσκεται ανάμεσα σε δυο μοναστήρια, έχει εγκλωβιστεί από διμοιρίες της ΕΚΑΜ και άνδρες της ΟΠΚΕ που σφίγγουν ολοένα τον κλοιό ολόγυρά τους με τη βοήθεια του ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ. το οποίο κάνει συνεχείς πτήσεις ερευνώντας κάθε σημείο με θερμική κάμερα.

Οι ομάδες των αστυνομικών έχουν μαζί τους και ειδικά εκπαιδευμένους ελεύθερους σκοπευτές. Εκείνο που προκάλεσε εντύπωση στους αστυνομικούς, είναι ότι οι καταζητούμενοι δεν πυροβόλησαν αν και κρατούσαν τα Καλάσνικοφ στα χέρια. Η εκτίμηση που κάνουν, σύμφωνα με την ενημέρωση από ανώτατο αξιωματικό, είναι ότι οι Αλβανοί χρησιμοποιούν τα όπλα τους όταν βρίσκονται υπό την επήρεια ναρκωτικών, καθώς ειδικά ο Μάριον Κόλα είναι βεβαιωμένα εξαρτημένος από την κοκαΐνη.
Στο CouponCity θα βρες τις καλύτερες προσφορές μ ένα click εδώ  -  -
-->