Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Το καλύτερο γράμμα χωρισμού όλων των εποχών!!

Το καλύτερο γράμμα χωρισμού όλων των εποχών


Έμαθε πως την απατά αλλά το αντιμετώπισε ψύχραιμα και τον υπέβαλε σε ένα «κυνήγι θησαυρού», προσφέροντάς μας πολύ γέλιο.Ζήσατε έναν έρωτα κι όμως έφτασε η ώρα να χωρίσετε και πιστεύετε πως δεν έχετε βρεθεί σε χειρότερη θέση ποτέ στη ζωή σας;

Ζείτε έναν έρωτα και μάθατε πώς ο αγαπημένος σας έχει μάτια και για κάποια άλλη εκτός από εσάς; Χωρίστε τον, αλλά κάντε το με αξιοπρέπεια, στυλ, φαντασία και λίγη βοήθεια από μία παθούσα.

Το όνομά της δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά σίγουρα το γράμμα της θα μείνει στην ιστορία, ως ο καλύτερος τρόπος να τον χωρίσεις και να πάρεις και την πρέπουσα εκδίκηση, γιατί άνθρωπος είσαι και εσύ.

Το επί δύο χρόνια αγόρι της δεν ήταν και τόσο τυχερός, καθώς άφησε ανοιχτό το προφίλ του στο Facebook και έλαβε μήνυμα από μία άγνωστη-για τη σύντροφό του-κοπέλα. Το όνομα αυτής Kelsi.

Όταν το είδε τα έχασε αλλά το σοκ δεν ήταν αρκετό για να την καθηλώσει και έτσι αποφάσισε να παίξει ένα παιχνίδι που θα έκανε το αγόρι της να μετανιώσει που της συμπεριφέρθηκε με τέτοιο τρόπο.

Του έγραψε ένα γράμμα πληροφορώντας τον πως όλα του τα προσωπικά αντικείμενα είχαν ”επιστρατευτεί” για να στήσει ένα κυνήγι θησαυρού.

”Μάντεψε ποιος άφησε το προφίλ του ανοιχτό και είχε ένα μήνυμα από την Kelsi; Ναι, εσύ! Μα, μην ανησυχείς δεν έσπασα τίποτα. Μάλιστα, με μεγάλη μου χαρά πακέταρα τα πράγματα σου και εφηύρα ένα παιχνίδι, μιας και σου αρέσει γενικά να ψάχνεις, όπως για παράδειγμα άλλα κορίτσια”.

Με αυτή την εισαγωγή και τη διαβεβαίωση πως δεν κατέστρεψε τίποτα, γιατί είναι και μία κυρία, του παρέθεσε το ”χάρτη”.

”Τα ρούχα σου είναι εκεί που γνωριστήκαμε. Τα ηλεκτρονικά σου παιχνίδια είναι εκεί που δώσαμε το πρώτο μας φιλί. Ο υπολογιστής σου είναι εκεί που αγοράσαμε το πρώτο σου ηλεκτρονικό παιχνίδι μαζί. Και όλα τα υπόλοιπα, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών μας, είναι στο σπίτι της Kelsi”.

Έτσι απλά και διασκεδαστικά μας επιβεβαίωσε πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο…

Στο you.gr μπορείς να βρεις φθηνά LaptopTablet και Smartphone κανε click εδώ