Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΤΡΑΓΙΚΟ: Βάζει φόλες σε τυρόπιτες για να δηλητηριάζει ζώα έξω απο εκκλησία της Λέσβου


Άνθρωπος από το περιβάλλον της Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών φέρεται να είναι ο άνθρωπος ο οποίος δηλητηριάζει και θανατώνει τα άτυχα ζώα που βρίσκονται στον περίβολο της εκκλησίας όπου έχουν καταφύγει για να προστατευθούν.Ένας προσκυνητής, ο οποίος έχει ιδιαίτερη ευαισθησία με τα ζώα όταν πληροφορήθηκε το πρόβλημα που υπήρχε στην εκκλησία του Ταξιάρχη με τον τακτικό δηλητηριασμό των απροστάτευτων ζώων αποφάσισε να ανακαλύψει τους δράστες.

Έτσι ξενύχτησε τα τελευταία βράδια γύρω από το χώρο της εκκλησίας και δεν άργησε να φτάσει στην ανακάλυψη του ανεγκέφαλου που εξοντώνει τα ζώα.

Σύμφωνα με όσα μας είπε πρόκειται για άνθρωπο από το περιβάλλον της εκκλησίας ο οποίος πήγε το βράδυ της Πέμπτης με το φορτηγάκι του και άρχισε να βάζει σε διάφορα σημεία γύρω από τον περίβολο της εκκλησίας τυρόπιτες που είχε τοποθετήσει μέσα στο τυρί φόλες και υδροκυάνιο.

Ο προσκυνητής αφού φωτογράφισε τον δολοφόνο των ζώων στη συνέχεια μάζεψε όσες τυρόπιτες πρόλαβε πριν ξημερώσει και τις φάνε τα άτυχα ζώα και πεθάνουν.

Δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να εντοπίσει όλες τις τυρόπιτες που ήταν επιμελημένα κρυμμένες με αποτέλεσμα δύο γατούλες να τις φάνε και να βρουν φρικτό θάνατο.

Σύμφωνα πάντα με όσα μας είπε ο προσκυνητής εντόπισε τον άνθρωπο αυτό και τον προειδοποίησε ότι αν δεν σταματήσει να δηλητηριάζει τα ζώα θα πάει να τον καταγγείλει στην αστυνομία και θα παραδώσει όλο το φωτογραφικό υλικό που έχει στα χέρια του.
Στο CouponCity θα βρες τις καλύτερες προσφορές μ ένα click εδώ 
-->

 πηγη