Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Έσερνε με το αυτοκίνητό του σκύλο στο κέντρο του Πύργου


Ασύλληπτος παραμένει ο άνδρας που προέβη στην αποτρόπαια πράξη
Δεν πίστευαν στα μάτια τους κάτοικοι και διερχόμενοι της οδού Ρήγα Φεραίου στον Πύργο όταν λίγο μετά τις οκτώ το απόγευμα του Σαββάτου αντίκρισαν ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com γνωστός επαγγελματίας του Πύργου είχε δέσει στο αγροτικό αυτοκίνητό του με αλυσίδα τον σκύλο του και τον έσερνε στην άσφαλτο!

Ο άτυχος σκύλος έκλαιγε με λυγμούς από την αδικαιολόγητη συμπεριφορά που του επιφύλασσε ο «αφέντης» του που δεν δίστασε να τον υποβάλλει στο συγκεκριμένο μαρτύριο και μάλιστα καταμεσής ενός από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Πύργου!

Τις κραυγές του πόνου και το βασανιστήριο του ζώου άκουσαν και είδαν πολλοί πολίτες… ένας από αυτούς μάλιστα σταμάτησε τον οδηγό και του ζήτησε εξηγήσεις για την κακοποίηση του ζώου για να «εισπράξει» την απίστευτη ατάκα… «δικό μου είναι ότι θέλω το κάνω»! Μετά από αυτό τράπηκε σε φυγή.

Για το περιστατικό έγινε καταγγελία στην Αστυνομία περιπολικό της οποίας κατέφθασε στο σημείο με τους Αστυνομικούς ν` αντικρίζουν στο δρόμο τα αίματα του σκύλου από τις γδαρμένες πατούσες του και να κινούν την διαδικασία του Αυτόφωρου.

Ως και λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ο δράστης δεν είχε συλληφθεί.
Στο CouponCity θα βρες τις καλύτερες προσφορές μ ένα click εδώ  -  -
-->