Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Έπαιζαν ρακέτες με ένα πτώμα δίπλα τους!


Καθόλου δεν πτόησε τους λουόμενους το πτώμα της 78χρονης στην Ιταλία.
Φαίνεται πως τίποτα δεν μπορεί να πτοήσει τους Ιταλούς όταν αυτοί αποφασίσουν να περάσουν κάποιες ώρες στην παραλία!

Αυτό έγινε και σε παραλία της Formia στην οποία οι λουόμενοι συνέχισαν την ηλιοθεραπεία τους και δεν σταμάτησαν να παίζουν ρακέτες, παρά το γεγονός ότι λίγα μέτρα μακριά τους κείτονταν ένα πτώμα.

Το πτώμα μιας 78χρονης Ρωσίδας κείτονταν στην άμμο σκεπασμένο με ένα άσπρο σεντόνι. Αρχικά το εντόπισαν δύο γυναίκες που, όμως, δεν μπήκαν καν στον κόπο να καλέσουν την αστυνομία, αλλά μετά το αρχικό σοκ, έκαναν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα! Δεν πτοήθηκαν ακόμα και από το γεγονός ότι στην παραλία βρίσκονταν και παιδιά.

Ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη και τον Αύγουστο του 2011 όταν ένας 67χρονος πέθανε την ώρα που έκανε ηλιοθεραπεία κάτω από μια ομπρέλα και το πτώμα του έμεινε εκτεθειμένο στον ήλιο για τρεις ώρες, ενώ η παραλία ήταν γεμάτη με λουόμενους.

Το 2008, σε ανάλογο περιστατικό, φωτογραφίες έδειχναν χαρούμενους και ανέμελους λουόμενους να χαλαρώνουν δίπλα στα νεκρά σώματα δύο ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 14 και 16 ετών αντίστοιχα σε παραλία της Νεάπολης.

Τα δύο κορίτσια πνίγηκαν μιας και δεν ήξεραν να κολυμπούν. Τα σώματά τους, αφού ανασύρθηκαν από ναυαγοσώστη, παρέμειναν στην άμμο για αρκετή ώρα και κανείς δεν φάνηκε να πτοείται από την παρουσία τους στην παραλία.
Μπες στο CouponCity και «τσίμπα» τις καλύτερες προσφορές για πραγματική οικονομία, μ ένα click εδώ  -->