Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πρότεινε τη σεξου@λική κακοποίηση των γυναικών για να μην εργάζονται !
Συγγραφέας βιβλίων θρησκευτικού περιεχομένου ο Αμπντουλάχ Μοχάμεντ Νταούντ ενθάρρυνε τους 97.000 followers που έχει στο twitter να...επιτεθούν σeξου@λικά στις γυναίκες της Σαουδικής Αραβίας που εργάζονται στα ταμεία των σούπερ μάρκετ.

Χρησιμοποιώντας λέξεις κλειδιά στο twitter ο Νταούντ έχει στόχο να αποθαρρύνει τις γυναίκες της χώρας του να εργάζονται και να παραμείνουν στο σπίτι φροντίζοντας για την παρθενιά τους.

Το απίστευτο tweet του σαουδάραβα επεσήμανε το σάιτ GulfNews. Στηριζόταν σε ένα κήρυγμα του 7ου αιώνα σύμφωνα με το οποίο ένας ισλαμιστής πολεμιστής δεν ήθελε να αφήσει τη γυναίκα του να βγει από το σπίτι και να πάει στο τζαμί. Ετσι, ένα βράδυ, κρύφτηκε ο ίδιος στο σκοτάδι και επιτέθηκε στη γυναίκα του την ώρα που πήγαινε προς το ναό. Εκείνη τότε έτρεξε γρήγορα σπίτι της και ορκίστηκε να μη ξαναβγει στο δρόμο όπου οι άνθρωποι είναι κακόβουλοι.

Ο σαουδάραβας ανέβασε και άλλα tweet από την ώρα που έγινε αντιληπτός. Σε ένα από αυτά αναφέρει ότι το να εργάζονται οι γυναίκες είναι αντίστοιχο με τη διακίνηση ανθρώπων αφού οι γυναίκες χρησιμοποιούνται για να προσελκύσουν καταναλωτές.

Ο ίδιος σχολίασε ότι ακόμη και τα θηλυκά μωρά πρέπει να φοράνε μπούρκα ώστε να μη προκαλούν σeξου@λικές επιθέσεις εναντίον τους.

Ας σημειωθεί ότι στη Σαουδική Αραβία οι γυναίκες δεν έχουν δικαίωμα να οδηγούν ενώ μόνο σε περιορισμένα μέρη έχουν δικαίωμα να κάνουν ποδήλατο ή να ανεβαίνουν σε μηχανή. Απαγορεύεται να κυκλοφορούν χωρίς τη συνοδεία ενός άντρα και είναι πάντα καλυμμένες με μπούρκα.
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΦΤΑΣΕ...
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΓΡΑΜΜΩΣΗ Εδώ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ OMOΡΦΗ ΣΙΛΟΥΕΤΑ Εδώ