Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Δείτε με πόσες γυναίκες έχει πάει ο μέσος Έλληνας!


Ο “Greek lover” δεν είναι μύθος, αλλά πραγματικότητα. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από μεγάλη έρευνα εταιρίας προφυλακτικών, σχετικά με τις σeξουαλικές επιδόσεις που έχει ο κάθε Ευρωπαίος και τις επιτυχίες του στο αντίθετο φύλο…. 

 Ο μέσος Έλληνας λοιπόν σύμφωνα με την έρευνα, έχει κάνει σeξ στη ζωή του, τουλάχιστον με 30 διαφορετικές γυναίκες. Δηλαδή οι eρωτικές σύντροφοι του, ασχέτως της διάρκειας και της συχνότητας της σχέσης, είναι τριάντα.
 Αυτά είναι τα καλά νέα, που “εξυψώνουν” τη φυλή και διατηρούν τον μύθο του Έλληνα εραστή. Τα κακά νέα είναι ότι ο Έλληνας eραστής προτιμάει να μην χρησιμοποιεί προφυλακτικό. 
Με όλους τους κινδύνους που συνεπάγεται κάτι τέτοιο, και τις αρνητικές συνέπειες… Και για να καταλάβετε τι εννοούμε σας λέμε ότι ένας στους 5 (ποσοστό 22%), που βρίσκεται σε μόνιμη σχέση, όταν “τσιλιμπουρδίζει” με άλλες γυναίκες, και καταφέρει να τις ρίξει στο κρεββάτι, δεν χρησιμοποιεί προφυλακτικό. Επαναλαμβάνουμε ότι ο 1 στους 5 που βρίσκεται σε μόνιμη σχέση. 

Αλλά και οι Ελληνίδες φαίνεται ότι απολαμβάνουν πλέον το σeξ και έχουν χειραφετηθεί. Έτσι βρίσκονται στην κορυφή της λίστας (μαζί με τις Γαλλίδες και τις Πολωνές) που κατά μέσο όρο έχουν στη ζωή τους 10 eραστές. Οι υπόλοιπες Ευρωπαίες που ακολουθούν, είναι οι Ιταλίδες (με 8 ερωτικούς συντρόφους) και οι Ολλανδές (με 6 ερωτικούς συντρόφους). Τώρα εάν αναρωτιέστε πόσες γυναίκες ενώ έχουν μόνιμη σχέση, κάνουν σeξ με άλλον άνδρα και χρησιμοποιούν προφυλακτικό, σας λέμε ότι μόνο μια στις 10, δεν χρησιμοποιεί προφυλακτικό. Οι υπόλοιπες αν μη τι άλλο, ζητούν από τους eραστές τους να φορέσουν προφυλακτικό.
Στο you.gr μπορείς να βρεις φθηνά LaptopTablet και Smartphone κανε click εδώ