Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Μπουκάλι Coca Cola από πάγο 22 ▬ BINTEO

Η Coca Cola παρουσίασε μια νέα φιάλη φτιαγμένη από πάγο με σκοπό το αναψυκτικό να διατηρείται παγωμένο και μετά τη χρήση να μην δημιουργούνται απορρίμματα...
Η κίνηση της Coca Cola στην αγορά της Κολομβίας έρχεται να συμπληρώσει εκείνη της 7Up στην Αργεντινή όπου παρουσιάστηκε ένας αυτόματος πωλητής από πάγο, που λιώνει μόλις διατεθούν όλα τα αναψυκτικά που περιέχει. Τόσο τα παγωμένα μπουκάλια όσο και οι αυτόματοι πωλητές δεν είναι μόνο ένα “μαρκετινίστικο” κόλπο, αλλά και μια περιβαλλοντικά φιλική κίνηση που αναμένεται να εντυπωσιάσει τους φίλους του βιώσιμου σχεδιασμού.

Τα μπουκάλια από πάγο γεμίζονται με το αεριούχο αναψυκτικό, ενώ στη μέση τους τοποθετείται ένας “βραχιόλι” στα χρώματα της Coca Cola για να μην παγώνουν τα δάχτυλα. Μόλις το αναψυκτικό τελειώσει, ο καταναλωτής μπορεί να αφήσει το μπουκάλι να λιώσει ή να το χρησιμοποιήσει για να δροσιστεί. Το “βραχιόλι” μπορεί να το πετάξει στον κάδο της ανακύκλωσης ή να το φορέσει. Τα παγωμένα μπουκάλια θεωρούνται ιδανικά για την παραλία γιατί δεν αφήνουν πίσω τους απορρίμματα.

Στο CouponCity θα βρες τις καλύτερες προσφορές μ ένα click εδώ  -  -
-->