Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΘΕΛΕΙΣ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ GOOGLE; (1478 άτομα θέλει η Google σε Ελλάδα και εξωτερικό)

Η Google που δεν είναι άλλο παρά αναγραμματισμός της μαθηματικής έννοιας googol, η οποία συμβολίζει τη μονάδα που ακολουθείται από 100 μηδενικά δίνει την ευκαιρία σε όλους να υποβάλλουν το βιογραφικό τους προκειμένου να εισέλθουν στον κόσμο του... μπλε, κόκκινου, κίτρινου, μπλε, πράσινου και κόκκινου.


Η εταιρεία που δραστηριοποιείται στις 5 ηπείρους του πλανήτη προσκαλεί όσους αισθάνονται πολίτες του κόσμου και τους καλεί σε 1 ταξίδι με ενδιάμεσους σταθμούς. Αφεθείτε στο ταξίδι και ξεκινήστε από Καναδά και Αμερική για να καταλήξετε στη Λατινική ή στην Κεντρική Αμερική, Αργεντινή, Χιλή, Βραζιλία, Μεξικό, Κολομβία, είναι τα κράτη που είναι έτοιμα να σας εντάξουν στο δυναμικό τους.
Στην περίπτωση που η Ευρώπη είναι ο προορισμός σας τότε η Ελλάδα, Μεγάλη Βρετανία, Ουγγαρία, Τσεχία, Ολλανδία, Πολωνία, Σουηδία, Δανία, Ιταλία, Γερμανία, Νορβηγία, Φιλανδία, Γαλλία, Ρουμανία, Ρωσία θα περιμένουν να τις επιλέξετε για να πιάσετε δουλειά στο πιο γνωστό "ψαχτήρι".

Αν πάλι προτιμάτε την Αφρική και τη Μέση ανατολή, τότε το Ισραήλ, τα Ηνωμένα αραβικά Εμιράτα, η Γκάνα, η Νιγηρία, η Νότιος Αφρική, και η Κένυα μπορούν να σας εγγυηθούν μία θέση στο όνειρο. Φυσικά η Ασία δεν υπολείπεται σε θέσεις. Κορέα, Συγκαπούρη, Ιαπωνία, Ταϊβάν, Χονγκ Κόνγκ, Ινδονησία, Μαλαισία και Φιλιππίνεςμπορούν κάλλιστα να αποτελέσουν τη βάση σας. Κι αν πάλι δεν σας αρέσουν οι παραπάνω χώρες τότε σίγουρα η Αυστραλία ή Νέα Ζηλανδία θα καταφέρουν να καλύψουν και να απαντήσουν στο ζητούμενο σας. Το νέο προσωπικό πρόκειται να στελεχώσει κενές θέσεις στους τρεις κεντρικούς και βασικούς τομείς δράσης της.

ΤΟΜΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ (BUID COOL STUFF)
Στο τομέα αυτό υπάγονται κατά κύριο λόγο οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές. Υποτμήματα του συγκεκριμένου τομέα συνιστούν: ο τομέας λειτουργιών και υποστήριξης (Operations & Support) ο τομέας διαχείρισης Προϊόντος (product Management) και εκείνος της τεχνικής αντιμετώπισης( Technical client facing). Συνολικά προσφέρονται 760 θέσεις μηχανικών λογισμικού τεχνικής υποδομής, λειτουργικής μηχανικής (hardware engineering), θέσεις που σχετίζονται με το ΙΤ, την τεχνολογία της πληροφορίας, της διαχείρισης προϊόντος και θέσεις που έχουν να κάνουν με την τεχνική ετοιμότητα παροχής λύσεων. Οι πτυχιούχοι μηχανικοί λογισμικού, σχεδιασμού, οικονομικών, ΙΤ, διοίκησης επιχειρήσεων και τεχνικού περιεχομένου μπορούν να διαβλέπουν ένα λαμπρό επαγγελματικό μέλλον.

ΤΟΜΕΑΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ (SELL COOL STUFF)
Για να καλυφθούν τα κενά του εν λόγω τομέα χρειάζονται 441 άτομα. Αυτά θα διανεμηθούν στις ομάδες υποστήριξης προϊόντος και καταναλωτή, στη διαχείριση λογαριασμών και πωλήσεων αλλά και στην ευρύτερη ομάδα πωλήσεων. Τα πτυχία που πρωταγωνιστούν στο συγκεκριμένο τομέα δεν είναι άλλα από εκείνα των Οικονομικών και της Διοίκησης στις Επιχειρήσεων.

ΤΟΜΕΑΣ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ
(DO COOL STUFF)

Στον τρίτο και τελευταίο τομέα περιλαμβάνονται οι ακόλουθοι επιμέρους τομείς: διοίκησης, επιχειρησιακής στρατηγικής, οικονομικών, νομικών και κυβερνητικών σχέσεων, μαρκετινγκ, και επικοινωνίας, υπηρεσιών περιβάλλοντος εργασίας και προσωπικών λειτουργιών. Οι 277 νέοι υπάλληλοι του τομέα θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν πτυχία επικοινωνιολόγων, δικηγόρων, οικονομικών και λογιστικής καθώς και εκείνα των διεθνών ή και πολιτικών σχέσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στα απαιτούμενα προσόντα που θα πρέπει να διαθέτουν οι υποψήφιοι, η προϋπηρεσία μπορεί να αντικαταστήσει το πτυχίο. Ως προαπαιτούμενο λειτουργεί η άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας, ενώ σε κάποιες χώρες απαιτείται και η γλώσσα του κράτους.

Χαρακτηριστικό των θέσεων είναι ότι δεν υπάρχει καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενδιαφέροντος, ενώ υπάρχουν κενές θέσεις αρκετών μηνών πριν. Σε επικοινωνία που είχε η Εργασία τώρα με τη Google για να επιβεβαιώσουμε την εγκυρότητα των θέσεων, η εταιρεία μας παρέμπεψε στον ιστότοπο που δημοσιοποιεί τις κενές θέσεις εργασίας. Αν θέλετε και εσείς να εισέλθετε στον χρωματιστό και αισιόδοξο κόσμο της Google δεν έχετε παρά να αποταθείτε στο: www.google.com/about/jobs ή στο https://www.google.com/about/jobs/search/#t=sq&q=j&q=athens&li=10&j=athens, ωστε να πληροφορηθείτε για τις διαθέσιμες θέσεις στην Αθήνα που θα σας χαρίσουν το εισιτήριο για τη χώρα των θαυμάτων.

Μπες στο CouponCity και «τσίμπα» τις καλύτερες προσφορές για πραγματική οικονομία, μ ένα click εδώ  -->
πηγή:Εργασία Τώρα