Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ: Το You Tube «χαστούκισε» τον Ηλία ΚασιδιάρηΟ δημοφιλής και αγαπημένος διαδικτυακός τόπος μικρών και μεγάλων, Ελλήνων και ξένων «Υou Tube» έριξε “μαύρο” στην Χρυσή Αυγή , διαγράφοντας την πρώτη διαδικτυακή εκπομπή του κόμματος με... παρουσιαστές τους Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγιώταρο, λόγω «μη συμμόρφωσης με την τοπική νομοθεσία».

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση της Χρυσής Αυγής, η οποία σε ανακοίνωση της ξεκαθαρίζει πως παρά το μπλόκο από το You Tube, η εκπομπή θα συνεχίσει να προβάλλεται κανονικά μέσω άλλης ιστοσελίδας.

Το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, κάνει λόγο για «απόλυτο αποκλεισμό του Εθνικιστικού κινήματος» και υποστηρίζει ότι θα συνεχίσει να προβάλλεται κανονικά η εκπομπή μέσω άλλης ιστοσελίδας.

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:

«Κόπηκε από την πρώτη προβολή της η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής

Ο απόλυτος αποκλεισμός του Εθνικιστικού Κινήματος από όλα τα μέσα ενημέρωσης συνεχίζεται δυστυχώς και στο διαδίκτυο. Έτσι, η πρώτη πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής, που προβλήθηκε χθες το βράδυ διαδικτυακά, διεγράφη τελικώς από το Youtube λόγω... μη συμμόρφωσης με την τοπική νομοθεσία! Τι άλλο θα σκεφτεί το διεθνές σύστημα για να περιορίσει τη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής;

Παρά τον αποκλεισμό από το youtube σε δεκάδες χώρες η πρώτη μας εκπομπή πρόλαβε να ολοκληρωθεί. Η διαδικτυακή τηλεόραση της Χρυσής Αυγής θα συνεχίσει να εκπέμπει κανονικά μέσω άλλης ιστοσελίδας. Το παρακάτω μήνυμα λάβαμε αμέσως από τον διαχειριστή του youtube στην Ελλάδα. Ανάλογες απαγορεύσεις υπήρξαν στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, όπως μας ενημέρωσαν φίλοι του Εθνικιστικού Κινήματος:

Ας σημειωθεί ότι τη ζωντανή εκπομπή της Πέμπτης παρακολούθησαν δεκάδες χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου και αυτή η επιτυχία συνετέλεσε προφανώς στην απαγόρευσή της. Παρά την απαράδεκτη και αντιδημοκρατική ενέργεια του Youtube η διαδικτυακή τηλεόραση του Εθνικιστικού Κινήματος θα συνεχίσει να εκπέμπει κανονικά μέσω άλλης ιστοσελίδας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Δευτέρα στις 22.00, αν και είναι πολύ πιθανό να προηγηθεί έκτακτη εκπομπή πιο σύντομα, λόγω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων»

Στο CouponCity θα βρες τις καλύτερες προσφορές μ ένα click εδώ  -  -
-->