Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η 13χρoνη σταρ του YouTube...

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή η 13χρονη Τάλια Τζόι Καστιλιάνο από την Φλόριντα, η χαμογελαστή έφηβη που μέσα από τα βίντεό της στο YouTube έγινε πηγή έμπνευσης τις χιλιάδες ανθρώπους, ασθενείς του καρκίνου και όχι μόνο.


Μετά από από μάχη 6 χρόνων που έδινε με το νευροβλάστωμα, μια σχετικά σπάνια αλλά επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου, η μικρή Τάλιαέφυγε από τη ζωή, προκαλώντας θλίψη σε όλο τον κόσμο.

Η 13χρονη είχε καταφέρει να προσελκύσει περισσότερους από 840.000 χρήστες του YouTube, οι οποίοι την ακολουθούσαν φανατικά στο προσωπικό της κανάλι, όπου παρείχε μυστικά ομορφιάς αλλά και συγκλονιστικές ιστορίες από τη μάχη της με τον καρκίνο.
Η δύναμη της ψυχής της την απίστευτη. Παρά το γεγονός ότι τα μισά της χρόνια πάλευε με τον καρκίνο και έχανε τα μαλλιά της από τις χημειοθεραπείες, καλλώπιζε τον εαυτό της με καλλυντικά ενώ σήμα - κατατεθέν της ήταν μια φωτογραφία της με το σύνθημα «το μέικ απ είναι η περούκα μου» γραμμένο χρωματιστά στο κεφάλι της.

Μάλιστα, τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Ταλία είχε παραστεί στο σόου της Έλεν Ντετζένερες ενώ είχε επιλεγεί για να κοσμήσει το εξώφυλλο του CoverGirl.-->