Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

16χρονη αυτοκτόνησε μόλις συνειδητοποίησε πως....
Στο πένθος έχει βυθιστεί η μικρή κοινωνία της Θεσσαλονίκης μετά τον τραγικό χαμό της 16χρονης Επιστήμης. Η νεαρή κοπέλα έδωσε τέλος στη ζωή της την...

περασμένη Παρασκευή, λίγες στιγμές αφότου είχε συνευρευθεί εpωτικά με τον μπασίστα τοπικού συγκροτήματος hard rock.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της αδικοχαμένης Επιστήμης, η μικρή περνούσε δύσκολες στιγμές στο σχολείο της, καθώς οι συμμαθητές της την κορόιδευαν για τους υψηλούς της βαθμούς, αποκαλώντας την «φυτό» και σκίζοντας της τα βιβλία.
Μην αντέχοντας τα συνεχή κακεντρεχή σχόλια των συμμαθητών της, η νεαρή αποφάσισε πως έπρεπε άμεσα να αποδείξει πως είναι «κουλ» και κατέστρωσε το σχέδιο της.

Συζητώντας με μερικές φίλες της, κατέληξε πως ο μοναδικός τρόπος για να κερδίσει το σεβασμό στο σχολείο της ήταν να καταφέρει να «κοιμηθεί» με τον κιθαρίστα ενός γνωστού συγκροτήματος. Δίχως να χάσει χρόνο, προμηθεύτηκε εισιτήρια για την συναυλία του τοπικού συγκροτήματος και στήθηκε στην πρώτη σειρά, αποφασισμένη για όλα.

Την Επιστήμη πρόδωσαν ωστόσο οι ελλιπείς μουσικές της γνώσεις καθώς μη γνωρίζοντας πως το μπάσο έχει λιγότερες χορδές από την κιθάρα, ξεκίνησε να χαμογελάει στον μπασίστα του συγκροτήματος. Ο τελευταίος, μην πιστεύοντας την τύχη του, αφού ήταν η πρώτη φορά που του συνέβαινε αυτό σε κάποια συναυλία, κατέβηκε από τη σκηνή τρέχοντας, άρπαξε τη μικρή και την πήγε στο αυτοκίνητο του, όπου και έκανε έpωτα μαζί της.

Την επόμενη ημέρα στο σχολείο η 16χρονη πίστευε πως θα είχε αποτινάξει πια από πάνω της την ρετσινιά του «φυτού». Η απογοήτευση της ήταν τεράστια όταν όλοι άρχισαν να την κοροϊδεύουν ακόμη περισσότερο για το γεγονός ότι είχε ερωτοτροπήσει με τον μπασίστα. Το κεφάλι της γέμισε απορίες και όταν η δασκάλα της μουσικής της εξήγησε γελώντας τι είχε συμβεί η μικρή δεν άντεξε και έδωσε τέλος στη ζωή της.

Μετά το τραγικό αυτό συμβάν, στο προσκήνιο περνάει και πάλι η συζήτηση για κατάργηση της θέσης του μπασίστα στα συγκροτήματα και η αντικατάσταση του από ένα δεύτερο ντράμερ, ένα ζήτημα που απασχολεί εδώ και χρόνια τη μουσική κοινότητα
πηγη
-->