Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Η γυναίκα με το μούσι αποκαλύπτει το πρόσωπο της μετά από 19 χρόνια... (pics)

Η 38χρονη Agustina Dorman έκρυβε το πρόσωπό της τα τελευταία 19 χρόνια πίσω από μια φορεσιά που φορούν οι μουσουλμάνες (νικάμπ), όχι τόσο για θρησκευτικούς λόγους, αλλά γιατί ήθελε να αποφύγει τα πειράγματα για το… μούσι της!
Η Agustina, που ζει στο χωριό Penaga της Ινδονησίας, ήθελε να προστατέψει τα παιδιά της καθώς δεν ήθελε να τα κάνει να ντρέπονται γι’ αυτήν.

Τα… γένια της άρχισαν να μεγαλώνουν μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, όταν ήταν 25 ετών.Όσες φορές προσπάθησε να τα κόψει ή να τα ξυρίσει, ένιωσε αφόρητο πόνο, γράφει η Daily Mail.

Πλέον αποφάσισε να αποδεχτεί την εμφάνισή της και να αδιαφορεί για τα έντονα βλέμματα και την προσοχή που τραβά επάνω της η… ανδρική εμφάνισή της.Παρά τα «προστατευτικά» μέτρα που πήρε ωστόσο, τελικά δε γλίτωσε από τις «κακές γλώσσες». Ο μεγαλύτερος γιος της, τώρα 19 χρονών, έγινε αποδέκτης πειραγμάτων για την περίεργη εμφάνιση της μητέρας του.Έτσι η ίδια αποφάσισε να αποκαλύψει το πρόσωπό της στο χωριό, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα την αποδεχτούν όπως είναι.-->