Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

"Την κόρη μου την απήγαγε ο 19χρονος Αλβανός και της έδωσε ναρκωτικά" - Το ξέσπασμα του πατέρα της ανήλικης Κατερίνας


"Το παιδί έχει εγκαύματα στα χέρια και την πλάτη" καταγγέλλει o Συμεών Ιορδανίδης, πατέρας της Κατερίνας που είχε εξαφανιστεί από την Αργυρούπολη και βρέθηκε χθες. Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 19χρονος...

σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εκούσια απαγωγή και αρπαγή 17χρονης ανήλικης.

Η 17χρονη Κατερίνα είχε εξαφανιστεί στις 18/6/2013 από το σπίτι της στην Αργυρούπολη. Αμέσως οι αρχές σήμαναν συναγερμό και εκδόθηκε σήμα Amber Alert από το "Χαμόγελο του παιδιού" για τον εντοπισμό της.

Χθες ευτυχώς η ανήλικη Κατερίνα βρέθηκε ενώ συνελήφθη ένας 19χρονος από την Αλβανία με την κατηγορία της εκούσιας απαγωγής και της αρπαγής 17χρονης ανήλικης. Συνελήφθησαν επίσης οι γονείς του 19χρονου, για υποστήριξη εκούσιας διαφυγής ανήλικης και άμεση συνέργεια σε εκούσια απαγωγή.

Όμως τα προβλήματα για την οικογένεια Ιορδανίδη δε σταματούν εδώ καθώς ο πατέρας της 17χρονης καταγγέλλει πως το παιδί του έχει εγκαύματα στα χέρια και ενώ υποστηρίζει πως ο 19χρονος της έδωσε και ναρκωτικά.

"ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΗΓΑΓΑΝ" ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ
Όπως δήλωσε o Συμεών Ιορδανίδης "την κόρη μου την απήγαγαν. Εμείς δηλώσαμε την εξαφάνιση μήπως και γύριζαν το παιδί αλλά η γονείς του 19χρονου δεν γύρισαν το παιδί ποτέ με αποτέλεσμα να ισχυρίζονται ότι ψάχνουν και να αποκρύβουν από την αλήθεια από τις αρχές. Από εκεί και πέρα υπέβαλα μήνυση για απαγωγή ανηλίκου".

"ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ"
"Αυτή τη στιγμή το παιδί έχει εγκαύματα στα χέρια και το δεξί και το αριστερό με το αρχικό γράμμα Μ του 19χρονου και έχει έγκαυμα σαν τατουάζ και στην πλάτη. Και όχι μόνο αυτό, αλλά επειδή το πήγαινε το παιδί και μέσα σε παρέες με Αλβανούς και Πακιστανούς, της έδωσαν και κάπνισε μπάφα, εγώ δεν ήξερα οτι το μπάφα είναι ναρκωτικό, αυτό μου το είπε το παιδί" καταγγέλλει ο κύριος Ιορδανίδης.

"ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Ο 19ΧΡΟΝΟΣ"
"Aπό εκεί και πέρα αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ο 19χρονος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δικάσιμο που ορίστηκε για τις 15/7/2013 και ενώ άφησα ανοιχτό το τηλέφωνο της κόρης μου για να επικοινωνεί η αστυνομία, είχα 3 κλήσεις από Πακιστανούς οι οποίοι μου έλεγαν "θέλουμε την Κατερίνα".
Στις 12.10 το βράδυ πήρε ο 19χρονος Αλβανός απαγωγέας και του είπα "τι θέλεις εσύ και παίρνεις τηλέφωνο και ενοχλείς το σπίτι μου και την οικογένεια μου;" και λέει αυτός "θέλω την Κατερίνα" και του απάντησα "δεν έχεις καμία δουλειά με την Κατερίνα, αυτά θα τα λύσουμε στο δικαστήριο". Είχε το θράσος να πάρει τηλέφωνο και να ζητάει το παιδί μου. Εγώ ενημέρωσα την αστυνομία" λέει ο πατέρας της Κατερίνας.

ΖΩ ΕΝΑΝ ΓΟΛΓΟΘΑ"
Ζω έναν Γολγοθά από τον οποίο κοιτάω να διαφυλάξω την κόρη μου μέχρι να ενηλικιωθεί, ως πατέρας και ως μάνα, κάνω αυτό που έχω υποχρέωση να κάνω. Εγώ είπα στο παιδί μου ότι πρέπει να τελειώσει το σχολείο της, να τελειώσει την κομμωτική επειδή θέλει να γίνει κομμώτρια και μετά να της ανοίξω ένα μαγαζάκι και να φτιάξει τη ζωή της.
Αλλά με απειλές και τρομοκρατικές ενέργειες του υπηκόου Αλβανού που επιμένει να κατακτήσει κάτι που δεν είναι δικό του και δε σέβεται το νόμο και το Σύνταγμα, από εκεί και πέρα θεωρώ ότι η δικαιοσύνη πρέπει να τον κρίνει, δεν πρέπει να τον κρίνω εγώ.

"Ο 19ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΑΓΩΓΕΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΕ ΧΑΝΤΑΚΙ"
Κάποια στιγμή που ο απαγωγέας μιλούσε στο τηλέφωνο με την κόρη μου, έδωσε το τηλέφωνο στον γιο μου και εκείνος του είπε ότι αν αποκαλύψει σε εμένα ότι μιλάει με την Κατερίνα θα τον πετάξει σε χαντάκι. Εμείς οι γονείς πρέπει να υπερασπίσουμε τα δικαιώματά μας".

"ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΖΩ" ΛΕΕΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ
Ξεσπώντας σε λυγμούς ο τραγικός πατέρας λέει "δεν ήθελα ποτέ να ζήσω το δράμα που ζω, έπεσε ο κλήρος σε εμένα, τι να κάνω. Σαν πατέρας θα μπορούσα να πάρω τον νόμο στα χέρια μου αλλά θεώρησα ότι καλό είναι η υπόθεση αυτή να πάει στη δικαιοσύνη. Δυστυχώς...αυτό"

newsit
-->