Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Είναι 21 ετών και έχει το σώμα ενός παιδιού 2 χρονών


Ο Nick Smith πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια ασθένεια
Ο Nick Smith είναι ένας από τους περίπου 100 ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, που πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια γενετική ασθένεια, τον αρχέγονο νανισμό.

Το ύψος του 21 ετών Nick, ο οποίος ζει με την οικογένειά του στην Ατλάντα της Τζόρτζια, δεν ξεπερνά τα 89 εκατοστά!
Είναι ένας από τους κοντύτερους ανθρώπους στον κόσμο. Οι δύο αδερφοί του Levi και Travis, 18 και 24 ετών αντίστοιχα, έχουν ύψος πάνω από το μέσο όρο για την ηλικία τους, καθώς δε γεννήθηκαν με την ίδια ασθένεια.

«Παρότι είναι πιο μικρόσωμος από μένα, εξακολουθεί να είναι ο μεγαλύτερός μου αδερφός και τον σέβομαι» είπε ο βενιαμίν της οικογένειας Levi.

«Πάντα κάνουμε πλάκα μεταξύ μας ότι εγώ και ο Levi πήραμε όλα τα γονίδια του ύψους από τον Nick και γι’ αυτό είναι κοντύτερος. Είναι πολύ οξύμωρο, γιατί όλα τα μέλη της οικογένειάς μας είναι ψηλά» πρόσθεσε ο Travis.Το προσδόκιμο ζωής για τους ανθρώπους με την ασθένεια του Nick δεν είναι πολύ μεγάλο. Πολλοί πεθαίνουν πριν φτάσουν τα 21 χρόνια, που βρίσκεται τώρα ο ίδιος, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.Τον περασμένο Οκτώβρη, συνεχίζει το δημοσίευμα, οι γιατροί ανακάλυψαν ένα απειλητικό για τη ζωή του Nick ανεύρυσμα στον εγκέφαλό του.

«Είναι σαν να έχει μια ωρολογιακή βόμβα στο κεφάλι του» είπε η 48χρονη μητέρα του Shelly και συνέχισε: «Δεν επηρεάζει τόσο την καθημερινότητά του, όμως είναι τρομακτικό γιατί ξέρεις ότι μπορεί να “σκάσει” ανά πάσα στιγμή και αν συμβεί αυτό… αυτό ήταν. Δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες επιβίωσης».Το Channel 5 παρακολουθεί τη ζωή του Nick στη σειρά ντοκιμαντέρ «Extraordinary People», καθώς πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση για την αφαίρεση του ανευρύσματος, προκειμένου να σώσει τη ζωή του.«Είναι η ζωή μου ολόκληρη. Είναι ένας πολύ χαρούμενος άνθρωπος. Χορεύει συνέχεια και κάνει τους πάντες να γελούν. Παρότι είναι μικρός, είναι δυνατός και του αρέσει να εντυπωσιάζει τα κορίτσια κάνοντας πους-απ. Για μένα είναι σα να έχω ένα παιδί, που δε μεγάλωσε ποτέ. Ποια μητέρα δε θα το ήθελε αυτό; Για εμάς ο Nick είναι σαν όλους τους άλλους. Στο μυαλό του δε διαφέρει καθόλου» είπε ακόμη η μητέρα του.

Δείτε πως μπορείτε να κάψετε περιττό λίπος με την
 βοήθεια του  Green Coffee Bean Pure διαβάστε περισσότερα εδώ 
-->
πηγη