Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Η αληθινή Έκτη Αίσθηση: Τα 2 αδέλφια που λένε ότι βλέπουν νεκρούς!

''Βλέπω νεκρούς ανθρώπους''... Η παραπάνω πασίγνωστη
φράση από την ταινία ''Έκτη Αίσθηση'' σίγουρα έχει προκαλέσει εφιάλτες σε αρκετούς από εμάς. Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν ήταν και πραγματικότητα... 

Για τον Jadon Billington και την μικρή του αδελφή Lucy, ωστόσο αποτελεί στοιχείο της καθημερινότητάς τους.

Τα δυο αδέλφια που μένουν στο Cheshire της Βρετανίας έχουν ''επικοινωνήσει'', όπως λένε με πάνω από 10 πνεύματα, ανάμεσά τους και την ίδια τους τη γιαγιά!

Ο 10χρονος Jadon ''επικοινωνεί'' με ένα ζευγάρι από τις ΗΠΑ και έναν άγγελο με το όνομα Μιχαήλ, ενώ η 8χρονη Lucy έχει αναπτύξει φιλία με ένα νεαρό πνεύμα, που ακούει στο όνομα Rose.

Η μητέρα τους, Pam Billington, άθεη η ίδια όπως λέει, μίλησε στην εφημερίδα Mirror για τις ικανότητες των παιδιών της ενώ είπε ότι δεν ήθελε στην αρχή τα παιδιά της να πιστεύουν στα φαντάσματα.

"Όλα ξεκίνησαν πριν από χρόνια, όταν ο Jadon μου είπε ότι το βράδυ τον επισκέφτηκε ένας άγγελος" λέει. Στη συνέχεια άρχισαν να βλέπουν και πνεύματα.

Στην αρχή η ίδια ήταν δύσπιστη ωστόσο στην πορεία λέει πως συνειδητοποίησε ότι τα παιδιά της έλεγαν την αλήθεια. Σταδιακά στο σπίτι της οικογένειας άρχισε να παρατηρείται μεταφυσική δραστηριότητα και τότε πείστηκε και η ίδια αλλά και η μεγαλύτερη κόρη της.

Η μεγαλύτερη κόρη της η Emily, 14 ετών, δεν διαθέτει τις ίδιες ικανότητες με τα δυο αδέλφια της.

Τα παιδιά λέει η Pam μεγαλώνουν φυσιολογικά, αν και στην αρχή τρόμαζαν με αυτά που έβλεπαν, και πλέον έχουν αποδεχθεί τις μεταφυσικές τους ικανότητες.


-->