Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Ντροπή!! 3 ''λεβέντες της φακής'' σακάτεψαν στο ξύλο μία 46χρονη μητέρα μπροστά στα μάτια των παιδιών της στην Κρήτη!‏

 

Μία λογομαχία σε ένα βουλκανιζατέρ των Αγίων Δέκα του Νομού Ηρακλείου είχε ως αποτέλεσμα τον άγριο ξυλοδαρμό μίας 46χρονης γυναίκας μπροστά στα παιδιά της από τρεις νταήδες συγχωριανούς της.


Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στις 6 περίπου το απόγευμα όταν ο ένας από αυτούς πήγε στο βουλκανιζατέρ για μία εργασία στο αυτοκίνητο του, ωστόσο εκεί φαίνεται ότι λογομάχησε με την γυναίκα και για να τα βγάλει πέρα μαζί της δεν δίστασε να ζητήσει βοήθεια από τον αδελφό του και από τον γαμπρό του.

Έτσι πήγε στο χωριό, τους πήρε μαζί του και επέστρεψε στο βουλκανιζατέρ, σύμφωνα με το Prismanews.gr.

Εκεί, οι τρεις άνδρες μαζί ηλικίας 37, 20 και 27 ετών αντίστοιχα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, άρχισαν να δέρνουν την γυναίκα η οποία άρχισε και εκείνη να καλεί σε βοήθεια.

Στο σημείο εμφανίστηκαν τα παιδιά της, ωστόσο φαίνεται ότι δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά πράγματα μπροστά στους εξαγριωμένους νεαρούς που χτυπούσαν με τα χέρια και τα πόδια τους αλλά και με ένα σίδερο την 46χρονη γυναίκα.

Τελικά, η γυναίκα παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένη. Τη ίδια ώρα μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στο χωριό από το απαράδεκτο περιστατικό της επίθεσης στη 46χρονη γυναίκα την ώρα που δούλευε στο βουλκανιζατέρ το οποίο βρίσκεται στην είσοδο του χωριού.


-->