Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Νέες πληροφορίες που ΣΟΚΑΡΟΥΝ για το φρικαλέο έγκλημα, με την 31χρονη μητέρα που είχε βάλει το μωρό της στην κατάψυξη



Έχουν σοκάρει το πανελλήνιο οι λεπτομέρεις που έρχονται στο φως για το αποτρόπαιο και φρικαλέο έγκλημα που έλαβε χώρα στην Αχαία με θύμα ένα βρέφος μόλις τριών μηνών.

Η ομολογία της 31χρονης μητέρας του παιδιού σοκάρει...Όπως αποκαλύπτεται η ίδια, έριξε στο πάτωμα το περασμένο Σάββατο το παιδί της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και αντί να το πάει στο νοσοκομείο το άφησε να ξεψυχήσει και στη συνέχεια το έβαλε στην κατάψυξη.

Η 31χρονη μητέρα αντί να καλέσει σε βοήθεια το άφησε να ξεψυχήσει και λίγο αργότερα το έβαλε στην κατάψυξη.

Αλλες πηγές, πάντως, αναφέρουν ότι η μητέρα του βρέφους είπε στους αστυνομικούς ότι το χτύπησε με τα ίδια της τα χέρια.

Ο πατέρας του παιδιού την ώρα που συνέβη το δυστύχημα δεν βρισκόταν στο σπίτι. Οπως αναφέρουν πληροφορίες σε τοπικά μέσα ενημέρωσης της Πάτρας ο άνδρας έλειπε από την περασμένη Πέμπτη και επέστρεψε στο σπίτι του την Τρίτη και το βρήκε νεκρό.

Μάλιστα, ήταν αυτός που ειδοποίησε την αστυνομία.



Σύμφωνα με το PatrasTimes, η 31χρονη είχε παντρευτεί παλαιότερα τον αδελφό του σημερινού της άνδρα, o οποίος πριν από μερικά χρόνια, είχε βρεθεί νεκρός σε ποτάμι της περιοχής της Χαλανδρίτσας, δίχως όμως να έχει διαλευκανθεί αν επρόκειτο για ατύχημα, δολοφονία ή αυτοκτονία.
Απόκτησε στο Public.gr Sony internet Tv με δώρο smartphone Sony Xperia™ L αξίας 299€ και δωρεάν τα μεταφορικά! Δες το εδω
-->