Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Φρίκη: 4 άνδρες ζούσαν φυλακισμένοι για χρόνια σε σπίτι...

Σοκ στο Χιούστον από μια υπόθεση ομηρίας. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της αστυνομίας, 4 άνθρωποι ζούσαν φυλακισμένοι σε σπίτι στο βόρειο Χιούστον, μέσα σε ένα δωμάτιο που περιγράφεται ως «φυλακή» και στο οποίο ο ένας τουλάχιστον έμενα παρά τη θέλησή του.


Πρόκειται για τέσσερις άνδρες, ηλικίας 79, 74, 65 και 54 ετών, σε κατάσταση χρόνιου υποσιτισμού. Ένας άνδρας ανακρίνεται από τις αστυνομικές αρχές, ωστόσο δεν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, όπως μεταδίδει το CNN.

Η υπόθεση ήρθε στο φως, μετά από καταγγελία άγνωστου ατόμου. Το πρωί, αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι σπάζοντας την πόρτα και όπως περιγράφουν, έμοιαζε με σκουπιδότοπο. Στο δωμάτιο «φυλακή» δεν υπήρχαν ούτε κρεβάτια ούτε καρέκλες.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τρεις από τους άνδρες, οι οποίοι ήταν ιδιαίτερα αδυνατισμένοι, μέσα στο γκαράζ του σπιτιού. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ ο τέταρτος, που επίσης βρέθηκε μέσα στο σπίτι δεν χρειάστηκε πρώτες βοήθειες.

Όπως δήλωσαν στους αξιωματικούς οι τέσσερις άνδρες, κρατούνταν όμηροι στο σπίτι για διαφορετικά χρονικά διαστήματα ο καθένας. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ediva.gr - Κέρδισε ένα τριήμερο στην Χαλκιδική!!!Πάρε μέρος από εδώ
πηγη
-->